2011-05-22

Favobesök och bubblande helg!

Har nyss avnjutit en mysig middag med underbara Johnny, Ida och lilla Noel. Och vad ska man säga... lilla Noel är så fantastiskt söt att man bara vill äta upp han i ett nafs :) En annan sak är att man verkligen märker att bebisar växer så det knakar då han blivet så stor sen sist man såg honom och man tycker själv det var nyligen som Ida var den som var gravid. Himla trevligt hade vi det iaf och söndagen kunde inte ha spenderats på ett bättre sätt. Puss på er gänget!!

Två charmtroll i ett

Och här ser vi kvällens sällskap dvs Johnny och Ida som stolta föräldrar och sen ett stycke Daniel som blivande förälder samt en liten Noel som också vill vara med på bild men bara i lagom mängd och därför platsar parkeringen han gjort under bordet perfekt :)

Måste även passa på att visa mina fynd till underbara truckerkepsar jag köpte hem under gårdagens kulturnatta. Jag diggar verkligen att det är old school tryck med MTV loggan som är ifrån den tid då dom faktiskt spelade musik och var en sevärd kanal utan pimp my ride och all annan skit.

Och kepsen satt som en smäck på fina Daniel.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...