2011-05-09

Bortskämd från start!

Förutom att vi fått en massa söta barnkläder ifrån den tid då Daniel var liten och då jag med syskon var små har mamma gått all in på babyklädes fronten den senaste tiden :) Det verkar som om en tidigare shoppoholic av barnkläder vaknat till liv på äldre dar. Ta bara och titta här så mycket sött vi fått i present att klä våran mini med :)

Mamma har verkligen lyckats med att hitta bra neutrala plagg som passar både till en liten tjej eller kille. Så nu kommer vi verkligen inte behöva köpa några fler plagg innan bebisen är född. Dessa fina plagg hittade mamma på Åhlens och jag fullkomligt älskar dom påskgula mjukisbrallorna :)

Här har vi ett gäng supersöta små bodys från Laredoute som garanterat kommer ligga nerpackade i babyväskan då det är dags att dra in till sjukhuset då det blir dags.

Sen har vi detta söta set med björntofflor och mjukisdressar från Kappahl

Här har vi en massa sommarplagg med små lejon på vilket verkligen kommer passa perfekt då bebisen med rätt stor sannolikhet kommer bli född i just det stjärntecknet.

Så tusen tack söta lilla mamma som sprungit runt på alla möjliga barnbutiker för att hitta allt fint vi nu fått och som garanterat kommer komma till bra användning. Pusss på dig!!!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...