2011-05-18

Det börjar bli trångt!

Imorgon ska vi på husvisning i Holmsund. Tyvärr har jag lite förutfattade meningar om den orten men det är väl bara för att man själv kommer ifrån Sävar och tycker att ingen annan "förort" till Umeå skulle kunna vara bättre. Aja det blir till att försöka radera sina tidigare åsikter och åka dit med en objektiv syn på tillvaron. Det är väl egentligen igen panik att skaffa hus då vi trivs så fantastiskt bra i våran härliga lägenhet som har nära till allt. Men visst börjar man känna att det kanske är lite småtrångt nu när en till ska flytta in inom kort. Det bökiga är att vi varken har hiss eller plats för barnvagn och ingen tvättmaskin i lägenheten, vilket kommer vara en katastrof. Sen finns det ju så mycket fina möbler som man skulle vilja skaffa men ej har plats till i nuläget :( Tänk bara att ha en egen uteplats med grill... de ni! Huset vi ska titta på är iaf jättefint och precis i en sån smak som jag gillar dvs ett lite äldre hus med själ i. Så det ska bli spännande att se om det lever upp till förväntningarna imorgon. På ett sätt skulle det kännas superskönt om det inte gjorde det för helst av allt skulle man vilja avvakta och se hur både ekonomi och familjelivet tar vid innan man satsar på stort och blir husägare också.


Jag lär väl återkomma med en liten update om det hela. Tills dess kan ni klicka på denna länk för att se mera om huset om så önskas.

2 kommentarer:

Maria sa...

Gud vad fint hus Natalie!
Där kommer jag gärna och hälsar på :)

Natalie sa...

Men visst är det fint :)Blir spännande att se om man tycker likadant efter visningen. Men självklart står du på vip-listan till vårat hem var vi än hamnar här i framntiden :) Stor kram! PS är galet pepp inför B-helgen som nalkas inom kort :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...