2011-07-20

Vecka 39

Kom nyss hem till lägenheten efter några timmar på Nydala. Tyvärr var det lite storm men vi härdade ut och passade på att njuta utav lite sol och varandras sällskap nere på stranden. Ikväll tänkte vi dra ut och sätta oss på någon uteservering för att mysa lite extra och fira våra 5 år tillsammans Det är egentligen imorgon som det gäller men eftersom vädret är så pass fint idag passar vi på att ta detta ikväll. Det bästa bästa av allt skulle vara om morgondagens planer bestod av att behöva åka in till förlossningen och leverera en bebis istället. Både jag och Daniel har försökt prata vett med bebisen angående detta. Så om den är snäll och smart så passar den på att titta ut imorgon så jag och Daniel får den som 5 års gåva.




Bara 9 dagar kvar nu till planerat födelsedatum

3 kommentarer:

Tina och Therese sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tina och Therese sa...

Du är nog en av de vackraste bebismagemammorna ja någonsin sett!
Kram tessan

Natalie sa...

Men tack sötis! Ja jag kommer nog sakna magen mer än vad man anar då den väl är borta faktiskt. Är ju så van nu att ha den med sig hela tiden att den kommer kännas knasigt med en degig mage där istället. Inte lika smickrande det haha!

Ser annars att du och systern din skaffat blogg. Ett mkt bra initiativ. Är redan nu en trogen läsare :)KRAM KRAM på dig fina du!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...