2011-07-05

Sista dagarna som Sävarbo

Igår skulle huset vara tömt så besiktningsman och mäklare kunde ta sig en titt på vraket haha. Mamma och pappa har därför flyttstädat som tokar i princip dygnet runt dom senaste dagarna medan man själv haft ångest över att inte kunna hjälpa till något då bära tungt och plocka upp saker blir för påfrestande. Som tur var har jag ju 3 syskon till som inte är höggravida och som fick hugga in på berget av kartonger, skräp och möbler. Ska göra en ordentlig rundtur nu när huset står helt öde för att säga farväl, filma och ta lite kort.

Mekar Macce och Danne pratar bilar och inväntar en grön signal för att köra iväg med ännu ett släpp av grejer.

Sävarkiosken dvs en riktigt klassiker där mycket gotta och veckopeng försvunnit i all hast under årens gång.


Matbutiken som har dom godaste tekakorna, grillade kyckling och smörgåstårtor i länet och som även var mitt första sommarlovsjobb back in the days.


Sävars bästa pizzeria som blev vår avslutningsmiddag. I samma lokal låg tidigare föreningssparbanken där man åt tårta och tömde sina spargrisar som liten. I dagsläget krängs det billiga och goda pizzor från valvet som fortfarande finns kvar.
I samband med Sävarflytten blev det även Umeåflytt för Challes del som skaffat sig jobb inne i stan. Så igår kväll drog vi dit för att kolla in hans nya fina lya på Hedlunda och blev faktiskt lite smått avis på brorsan härligt stora balkong

Som en liten inflyttningspresent fick Challe ta våra utomhusmöbler som passade perfa och blev tvungen att invigas dom med :)

Mer bilder från flytten kommer inom kort men dessa får duga så länge!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...