2011-07-19

Fullt upp!

Nu dom senaste dagarna har det varit rätt fullt upp. Det började med ett kärt besök från Oskar och Kristina som hade vägarna förbi i fredags och stannade på middag, vilket var mycket trevligt. Tyvärr blev det snabba ryck då dom skulle fortsätta hem neråt till Sundsvall men det var som sagt riktigt härligt att hinna ses lite nu i sommar.

I lördags då Daniel äntligen fick en ledig dag drog vi upp på Babyproffsen och inhandlade det sista. På väg ut sprang vi ihop med bästa bästa Liv som var hemma i stan och det blev sen en mysig reunion med både henne och Carina uppe på D&D. Det blir till att försöka styra en date med Liv nu i veckan så man hinner prata loss lite mera med denna härliga donna nu när hon är hemma i Umeå. Förutom lite shopping lyckades jag och Daniel med att äntligen se klart Dexter säsong 4 så nu är vi bara en säsong efter alla andra haha.

Helgen gick som sagt riktigt fort och på söndagen drog vi till Nydala en sväng då solen valde att titta fram. Tyvärr blåste det riktigt kallt och vi blev inte direkt långvariga men mysigt var det :) Senare mot kvällen plockade vi upp challeman och åkte ut till mamma och pappa i Gravis för att äta middag och se hur deras inlyttning tagit sig. Kvällen avslutades sen med en otippad spännande final match i dam-fotbolls VM och vips så var den helgen slut.

Här ser ni mitt bullkalas jag styrde upp med på Nydala i söndags :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack igen för middagen i fredags! Mycket trevligt och gott :)
Kram /Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...