2011-08-14

Mormor & Morfar med Co...

I fredags då lilla Harry firade 1 vecka blev vi hembjudna till mamma och pappa ute i Gravis för festmiddag. Konstigt nu när ens egna föräldrar helt plötsligt blivet mormor och morfar men himla mysigt också. Men är det någon som gått helt bananas sen man fick barn är ju lilla mamsen som inte kan få nog av att pussa och hålla lilla Harry så fort hon får chansen. Man kan ju som tycka att med fyra stycken egna barn med en era av 30 år på nacken borde man kanske vara lite less men nej nej här är det precis tvärtom :) Tack vare henne har vi iaf ett riktigt bebisproffs som har koll på det mesta man undrar över då det gäller allt från amning till olika typer av utslag. Toppen toppen tycker både jag och Daniel som ibland kan känna oss lite smått vilsna i denna enorma djungel.

Moster Nelle

Bara morbror Pierre som saknas vid middagsbordet

Efter mumsig mat blev det paketöppning

Och även jag och Daniel fick presenter

Förutom detta festades det på gudomligt goda bakelser

och Challe och Nelle såg riktigt nöjda ut med menyn

Detta gjorde dock inte Harry som fick sitta i skamvrån med sina söta dubbelhakor och buttermun medan vi alla andra mumsade på och öppnade paket. Ja vad ska man säga... Det är inte lätt att vara liten :)

Dessa fina böcker och tuggleksak fick vi av mormor och morfar

Tillslut vaknade även Harry till liv och fick mumsig bröstmjölk på flaska så mormor fick chansen att mata honom också. Harry firade även till dagen lite extra genom att äntligen tappa den mycket illaluktade lilla navelstumpen och sedan bajsa igenom 2 stycken brallor. Weeeihooo vilket party det var :)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...