2011-01-17

Pryloman hela dan

Nedan ser ni 2 prylar jag verkligen VERKLIGEN vill försöka få tag som skulle göra vårat hem komplett. Dessa två ting har sen alldeles för långt tillbaka försvunnit ur mitt liv och dom är galet svåra att få tag på. Har redan haft 2 stycken Beta max video apparater som sent om cider packade ihop och pga detta står nu en helt underbar filmsamling på säkert 200 band till igen nytta hemma i huset i sävar. På dom banden finns ALLT man kan tänka sig att vilja se från 80 talets videohylla som tex Hee- man, smurfarna, snorklarna, Lucky Luuk, Kalle ankas jul utan bortklippta scener och fortsättningen på tomteverkstan mm... Åhhh jag bara måste försöka få tag på denna glädjelåda så man får uppleva allt detta igen på klassiskt Beta Max vis

Sen har vi även denna måste ha pryl vid namn Sprint 2 som är ett galet underhållande arkadspel där man tävlar i bilkörning och försöker undvika halkiga oljefläckar på banan. Detta spel var det ofta slagsmål att få spela hemma i Sävar och pappa körde så klart med Störst Först!! Bilden var i svart vitt och hur enkelt ritat som helst att nästan paint kändes avancerat. Detta låter såklart astrist med dagens alla 3D spel, but no no!! För detta spel slår ändå alla andra bilspel med hästlängder då det var känslan att köra det som ägde. Man hade både gaspedal och växellåda att hålla reda på medan man rattade på för fullt och knappt nåde upp storleksmässigt att se skärmen :)

Här hemma i lägenheten skulle detta adrenalinkickade spel inte rymmas tyvärr. Så det blir till att så fort man skaffar sig ett hus gå på Sprint 2 jakt för att förgylla vardagen :)

2 kommentarer:

Emil sa...

Sprint var ju sjukt roligt. Ville alltid spela det hos er!

Natalie sa...

Men jag vet!!!! Det är ju därför vi måste införskaffa oss det och fortsätta traditionen :) Kram påre annars!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...