2010-09-11

Dags för fredagsmyssssssssssss!

Igår efter jobbet slog jag och Daniel på stort och åkte iväg på en liten shoppintur till mataffären där det inhandlades en massa godsaker som vi styrde upp med lite senare på kvällen. Det blev hemlagad plankstek med lax och ett glas rött. Vuxenpoäng vuxenpoäng -JA!! Har aldrig ätit lax på planka förr men i teorin lät det bra och det blev det även i praktiken som tur var haha :) Enkelt att göra och mycket festligt att äta, så det är helt klart ett hett tips att pröva på. Fredagen blev som ni kanske förstår himla mysig och jag är så himla glad att jag har min fina Daniel att leva tillsammans med.

Har annars jobbat en svänga idag även fast jag egentligen skulle vara ledig. Men i dessa förkylningstider gäller det att ställa upp då söta Lisa behövde vara hemma och vila upp sig lite :( Får hoppas hon kryar på sig under helgen helt enkelt. Kvällens planer är fortfarande inte satta så vi får se vad vi ska ta och hitta på för något bus. Hmm...ska iaf se till att dra av ett städrace nu men sen blir det att känna av lugnet. Är iofs egentligen riktigt jäkla fest sugen men eftersom vi ska ha jobbfest nästa helg kanske det kan vara en smart idé att spara sig tills dess då det lär bli full rulle ;-)

2 kommentarer:

M.otto sa...

Gud vad mysigt det såg ut :) Så glad för din skull och för Daniels att ni har varandra.

Nu är det ett tag sedan vi sågs, får bli ändring på det :)

Står själv i valet, klippning eller inte haha så förstår din sist ;)

Ta hand om dig tjejen så hörs vi av.
Kram!

Natalie sa...

Men tack fina du :)

Ja alldeles för längesen sist verkligen!!! Detta måste vi göra något åt. Hoppas att skolan och det nya ssvallslivet går bra. Men en pingla som du borde inte ha några problem att passa in :)

Det här med hår är knepigt alltså hmm....för det första kostar det skjortan och sen finns det ingen garanti på att det blir bra. Får hoppas att du blir nöjd med resultatet iaf. Många många kramar på dig så ses vi om en vecka. Weeeeiiiii :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...