2011-06-19

Janne stod och visade en korv för en orre....


Åhhh vilken trevlig gårdag det blev ute i Täfteå igår på Barnkolonin. Regnet och kylan som alltid annars alltid passar på att besöka denna högtid höll sig borta hela kvällen lång ( det gjorde dock inte myggen ) Det blev återträff med många kära ansikten och länge leve Sävar bandet KREV som ägde och gjorde come back!!! Så fort dom började spela så förflyttades man tillbaka till högstadietiden där detta band kanske var det coolaste i världen och trots att man inte sjungit på låtarna sen dess så kunde man alla texter utantill då dom väl spelades. Det blev därför en hel del allsång och glädjeskuttandes till låtar som Myntbanken, Click Clock, Pengarna åt gamarna, Gubben i lådan, Janne, Kryppedalen mm. På plats var även storebror med sitt band The Crystal Caravan som avslutade kvällen och årets festival. Ljudet var grymt och en riktigt fräsch RG frontade showen galant som vanligt genom att visa upp sin härliga bringa och enorma pipa till röst :) Bästa spelningen på länge då publiken fick det dom ville dvs ett värdigt avslut med låten Desert King.



Alla njöt av den fina kvällen och det gjorde även denna lilla hund som spanade ut över horisonten

Lägg till bildDet blev mössan på för Daniel som måste ha något alldeles extra i sitt blod då myggen mer än gärna alltid försöker sig på ett sug och svärmar som små moln runtomkring honom.

KREV synt och KREV Jacob = Love at first sight

Och här ser vi ÅRETS BÄSTA BILD :)))) Black Pete laddar upp inför kommande KREV spelning med ICA påsen i högsta hugg.



Här ser vi en skymt med delar från ligan som hoppade runt i glädjerus under Krevs spelning dvs Emil, Magnus, Simon, Persson, Challe, Black Pete mfl :)

Kvällens Waterloo par dvs fina bror med sin Evelina

Jag, Daniel och kulan

Och även här var allt som det skulle vara dvs Steve med en påse chips i ena handen :) En perfekt uppladdning inför kvällens spelning som blev riktigt grym




En riktigt lyckad kväll och tusen tack mamma och pappa som fick agera taxi då våran dumma dumma bil fortfarande står på Volvo i övik i väntan på besked om skadan ska gå på försäkringen eller inte :( Förhoppningsvis vet vi imorgon om det blir buuu eller bäää angående detta.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...