2011-03-03

Same same but very diffrent

En mycket rolig överraskning som vi fick reda på i samband med att Daniel i julas berättade för sina killkompisar att vi skulle ha barn var att våra kära vänner Christoffer och Johanna också blir en till i familjen och bara 2 veckor innan oss. Snacka om grymt planerat även om ingen utav oss visste om det innan :) Så det kommer därför bli en mycket spännande slutspurt om vem som hinner få först. Jag hoppas att vi i april kan dra av en sväng ner till ssvall så vi får hälsa på Daniels familj och sen se hur Johannas lilla mage mår :) Spännande spännande!

Här sitter vi då. Dvs 2 stycken helt ovetande blivande mammor som njuter till fullo utav sommarsolen med ett glas vin i handen på en mycket mysig båtfärd i Sundsvall. Andra bullar blir det denna sommar vill jag lova.

Sen har vi så klart 2 stycken mycket stolta blivande pappor :)

3 kommentarer:

Johanna sa...

Va du är gullig. Kommer ju att bli så roligt det här, hoppas verkligen på att ni kommer ner i april och att jag är ledig då.. Kramkram

Johanna sa...

Jo förresten apropå rubriken i inlägget.. Förr har jag tyckt att bebisarna på ultraljudsbilderna ser likadana ut (som aliens eller ngt) men när man ser eran bebis och har sett våran är det ju så tydligt att de är olika (och inte alls några aliens). Trevlig helg!

Natalie sa...

Ja det är ju så galet spännande nu när man fattat lite smått att man bär på ett litet barn där inne i magen :) Och visst är det konstigt att man tidigare varken kunnat se vad som är upp eller ner på olika förlossningsbilder när man denna gången inte såg annat än en liten söt bebis. Nu är det bara den där ständiga frågan som ploppar upp stup i ett... Är det en kille eller en tjej ;) Stor kram på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...