2011-03-04

En ny garderob

Här ser vi några supersöta pyjamasar som jag shoppade i förra veckan till vår mini. Hittade dessa på Kappahl som jag faktiskt blev smått förvånad över att dom hade så pass bra sortiment. Har annars börjat kolla av vad man egentligen behöver införskaffa innan det är dags för det nya livet och kan väl säga som så att jag får lite smått panik över hur mkt det är!! Aja det blir att ta det hela ett steg i taget så ska det nog gå bra.

Trevlig Helg!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Så sött! KappAhl imponerar faktiskt. Då kanske jag också får börja shoppa lite smått (ingen som sagt ngt annat men man har ju inte förstått riktigt). Du, kolla in Kronans barnvagn och säg vad du tycker om en brun.. Kramkram

Natalie sa...

Ja jag har börjat kolla runt på lite vagnar jag med men får endast panik. Skönt för dig att du är barnvagnsproffs sen tidigare hehe :) Har iaf kollat kronan och deras vagnar och dom är riktigt fina. Vi funderar också på en brun eller grön vagn av något slag. Vet dock inte alls vilket märke man ska köra på. Fick ju massvis av broschyrer av syrran och av alla dom tyckte jag att Brio Happy verkar bra. Men det blir till att spåna vidare. Du får gärna komma med förslag om du hittar några favoriter som vi borde titta närmare på. Ha en supersöndag så hörs vi. Kramen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...