2011-03-23

Im dancing on my own!

Nu i helgen efter lite kurering fick vi sovgäster i form av Daniels syrra Kristina och hennes kille Oskar som hade vägarna förbi Umeå då det skulle tävlingsdansas i bugg på söndagen. Det var verkligen supertrevligt med lite besök och man önskar verkligen att man fick möjligheten att umgås oftare, tyvärr blir detta lite knepigt då vi ej bor i samma stad :( Men vi passade därför på att rå om varandra den lilla stunden som vi fick genom att äta middag och spela Brain Storm till sena timmen.

På söndagen blev det sen att agera fan-club i Tegs Centralskolas gymnastiksal där det dansades loss utav bara den. Alla är verkligen så galet duktiga och man blir så mäkta impad och sugen att hoppa ut på golvet själv för att dra av några moves. Tyvärr skulle det inte se lika bra ut men man kan ju alltid ta tag i den biten och faktiskt lära sig stegen på rätt sätt.

Här svänger det loss utav bara den medan Kristina och hennes danspartner Jimmy buggar loss inför petiga domare.

Sen var ju även Oskar ute på golvet tillsammans med hans danspartner Jenny för att slåss om en plats i finalen.

Och här har vi syskonparet själva :)

Rosa, glittrig och fin glänste Kristina mest av alla tyckte jag

Och eftersom det verkligen blev en snabbvisit så sa det bara tjoff innan det var dags för dom att åka hem igen. Men som sagt vi får försöka planera in någon ny helg då dom kanske kan stanna kvar lite längre och inte behöver stiga upp så tidigt för att förbereda sig inför dans :)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...