2009-04-02

I want CANDY!!!

Geee mig , ge mig GODIS!!!!!!!!
Har gått bra ett tag att hålla sig ifrån allt snask men inte idag, buuhuuuu!! Idag skulle jag kunna mumsa på allt som smakar surt, sött eller lakrits. Har tom gått så långt att när jag blundar så ser jag bilder från min barndom där klassikern Krakel Spektakel köper en klubba ligger högt i min bildbank. Jag vet inte om ni som liten läste den? Men själv minns jag hur man med stora ögon granskade alla bilder med gotta på i många låånga minuter. Var ju värsta drömmen på den tiden att äga en alldels egen godisbutik, vilket iofs inte skulle sitta helt fel i dagens läge heller ;)

Kommer ihåg att det var lakritspiporna som läskade en mest, vilket fortfarande stämmer med dagens val om man fick önska sig något att äta på bilden. Kommer också ihåg att jag som nu undrade - vad i hela friden gör dom röda äpplena där?? Dom hör ju inte hemma i en kiosk ?? Men aiii caramba så gott det hade varit med en lakritspipa eller två, och erkänn visst ser det gott ut, fast det är tecknat?



4 kommentarer:

nelle sa...

haha shit natalie nu blev till och med jag sugen på godis! har vi ens kvar den där boken? :)

Harry sa...

haha, fan va nice deal Doris! blir det utlandet så vet du att det är Mallorca som gäller;-)

Natalie sa...

Ja du skrälle den boken måste ju finnas där hemma i någon vrå. Vilken godisbit ville du helst ha då ;) Skulle gissa på chokladkakan ;)

Natalie sa...

Hahaha ja lr hur Harry...Mallis är ju ett givet alt :) Fast man kanske fortfarande är efterlyst i det landet??? Så vem vet man kanske prövar nya ytor att hänga på denna vända :)Pussss på dee!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...