2008-12-22

Välkommen till kaoset!!!!!

Är i Sävar med La Familja och storstädar som en tok....... fortfarande. Kan inte fatta hur mkt skit dom samlat på sig och som sen lagrats i alla möjliga förråd och vrår. Är helt slut efter att packat, burit, plockat, flyttat, dammsugit, packat lite till och burit lite till. Visst har det hänt mkt men jag kan fortfarande inte se ljuset i tunnel :( Längtar som bara den tills denna dödsstädning är över.

Detta är något nytt för Familjen Svenssons att köra en totalstädning genom hela huset. Katterna är typ i chock haha. Alla deras mysiga gömställen med allt bråte som slutar att upphöra bara sådär från ena timmen till den andra. Så nu sitter dom i mitten av rummen och ser fruktansvärt förvirrade ut. -Men hålla familjen vad gör ni???

Imorn ska vi iaf försöka avsluta detta projekt och få allt i tipp topp inför julafton. Eftersom vi alltid firat jul med farmor och farfar som detta år blivet för skröpliga för att orka komma hit, kör vi i år en annan typ av variant. Blir till att åka till Sollefteå på tisdag för att köra lilla julafton och sen åka hem tidigt på onsdagen, se Kalle och sen fira vidare hemma i Sävar. Drygt ja! Men lätt värt det då vi får träffa farmor och farfar. Blir ingen riktig jul utan att få kramas lite med dom och äta farmors goda kakor :)

Har nu när jag varit hemma också passat på att snoka runt i alla gamla burkar vi har. Då pappa jobbar inom databranschen har han lyckat samla på sig ett stort antal datorer som befinner sig i alla delar av huset och man hittar alltid något kul i varje burk. Här nedan kommer en utav favoriterna som jag tagit genom åren :)


Bildinfo: Efterfest hemma hos Petter då kläderna rök och RG och Björn insåg att dom lyckats välja samma variant av kalsonger. Ni som var där minns nog skrattanfallet som inträffade sekunden senare. Diggar även att Pierres nyinköpta glasspaket och bakrundsbildenPetters dator fastnar på denna underbara bild :)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...