2008-12-31

Sista timmarna 2008

Igår var jag och pappsen i Sthlm som planerat. Hade hur kul som helst och hann med en massa under dom få timmar vi hade på oss. Roligast var ändå vip rundan vi fick på slottet där vi blev fullproppade med en massa svensk historia om diverse kungar och slag. Hur häftigt som helst att få se Gustav Wasas kungakrona eller maskeraddräkt som Gustav den III tredje hade på sig kvällen han blev mördad på kungliga operan. Alltid intressant med historia så nästa vända man åker ner måste man nästan passa på att besöka lite museum oxå.

Förutom lite historiakunskap blev det så klart shopping, fast lyckades tyvärr inte hitta så mycket. Slutade med att jag shoppade parfym åt Daniel och fick ett par söta stickade vantar och halsduk av pappa :) Efter allt strosandestan drog vi på Böfens för att mumsa 3 rätters som gjorde oss proppmätta och grymt trötta lagomt passande för hemfärd. Kunde inte ha fått en bättre dag och tackar så himla mycket för trippen. Nu får vi bara se till att göra det till en årlig tradition, eller hur ;)

Nää vet ni vad här kan jag inte sitta och slöa då jag måste hugga in på nyårsmaten som ska förberedas. Ska försöka slita Daniel ifrån hans nyinköpta NHL spel oxå hur nu det ska gå då han sitter här i soffan med världens största smile.



Snart dags för partyhattstime ;)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...