2010-03-05

SAME SAME



Snart mkt snart kommer den... den efterlängtade helgen och lite ledighet efter nonstop jobb sen man kom tillbaka till Sverige Känner att man inte varit tipp topp pigg i veckan med tanke på jetlag, men på ett sätt skönt att vara tillbaka och komma in i dagsrutiner igen. Har ju så underbara och härliga arbetskompisar att hänga med på dagarna + att det bara rullar in med en massa nya fräscha vårplagg att tafsa på så dagarna går rätt fort trots att våren ännu inte riktigt rullat igång på riktigt. Har även hört att det ska bli finväder till helgen så då blir det till att passa på att utnyttja snön lite :) Ikväll blir det iaf lugna bullar med Tony och hans tjej Maria då vi ska hälsa på deras nya lya, samt se om dom lyckats krafsa ihop sig några möbler då det ända Tony ägde innan var en gitarr + förstärkare :)

Sen åker ju min kära familj till Tunisien imorn för att semestra loss på ett all inclusive hotell i en vecka. FUSK!!! Eller ok jag ska väl inte klaga jag som nyss spenderat 3 veckor i värmen, men mycket vill ha mer som ni kanske vet hehe :) Håller tummarna att dom får fin fin väder och får ha det riktigt skönt i solen.


Ska annars försöka hinna med något biobesök så man kan få njuta av Deppan och Co i Alice i underlandet. Hörde av biofreaket Frank The Tank att den var helt ok och honom kan man oftast lita på hehe :) Så trevlig helg gott folk!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...