2010-03-21

Du var den bästa!!!

Assrael, Asse, Lars och Lasse. Ja vad ska man säga... kär katt har många namn
Under tiden vi var i Thailand blev mamma och pappa tvungna att ta bort våran äldsta katt Asse :( :( :( Fick veta det av mammsen då vi hade landat i sthlm och med tanke på att man redan innan var helt förstörd pga trötthet brast det då hon berättade vad som hade hänt.
Hon kommer bli grymt saknad då det var den finaste katten man kan önska sig dvs klok, smart och så himla himla mysig.
Under tiden hon levde han hon dock med att avverka några kattliv genom att bla:
  • Råka bli instängd i en grannes husvagn under deras vårstädning där hon sen fick sitta och jama sig hes i några dagar tills sonen i familjen sen hittade henne.
  • Fastna i en annan grannes garagetak där hon åter igen var allt för nyfiken av sig och blev sen instängd. Det äventyret slutade med att jag och mamma fick bryta oss in och plocka ut henne då grannarna var bortresta och inte kunde släppa ut henne själva.
  • Blev i ung ålder avbiten svansen sin då hon och en annan cp katt hamnade i slagsmål och fick som minne av händelsen leva med en liten viftande stump resten av livet.
  • Skadade tassen som hon under en längre tid inte kunde stödja sig på pga att grannens hund jagade upp henne i ett träd där hon sen fastna med klon och gjorde sig illa

Nyfiken i en strut kan man väl säga att hon verkligen var :)

Var hemma på middag ute i sävar samma vecka som vi kom hem och det kändes så himla skumt att inte ha henne där. Hade ju sett fram emot att komma hem och kramas med henne samt kalla henne tjockis . Asse blev 11 år gammal ( tror jag) och även om det bara är en katt blir hon som en nära familjemedlem som nu skapat ett stort tomrum. Känns även jäkligt trist att man inte var där och kunde krama henne hej då innan hon reste vidare till katthimlen. Enligt veterinären var det hennes njurar som hade lagt av.
Jag är verkligen inte bra på att förlora någon jag älskar och önskar att man på något sätt kunde få henne tillbaka vilket man vet att det inte går att göra något åt :( Aja thats life!! Du är sjukt saknad Asse och kommer så alltid vara.

Lillskrutten Asse på hennes favoritställe i sommarstugan. Snyft snyft... hoppas du nu får jaga en massa feta möss och har det bra uppe i katthimlen. Puss!!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...