2011-12-05

Mera bilder från dopet...


Som tur var blev det tillslut ett gäng pics efter att ha tömt både kamera och iphone. Efter dopet på kvällen hade vi även mys hemma hos Selma med päron där Harrygrabben fick en ny chans att uppvakta drömtjejen sin lite mera. Vet dock inte om Selma blev så impad då inte hängde med lika bra i matchen på lekmattan där motoriken kunnat varit bättre samt att han bjöd på en härlig spya rakt framför lilltjejen. Utav detta blev H tydligen nervös och hann också med att dra av en rejäl bajsning mitt upp i alltihopa då det var dags att äta. Vem vet han kanske gav upp helt enkelt haha. Ja vad ska man säga... Bättre lycka nästa gång och det är inte lätt att vara liten :) Vi får hoppas Selma antingen glömmer eller förtränger Harrys knasiga flörtknep då han har på sig några veckor till nästa date och kanske hinner snickra ihop några nya moves.

2 kommentarer:

Johanna och Christoffer sa...

haha, jag frågade just om hon minns vad Harry gjorde på mattan men hon verkar ha glömt det och dregglade istället. Han behöver inte skämmas vid nästa dejt.

Natalie sa...

Men så bra :) Jag berättade det nyss för H och han drog av en lättnadens suck. Tack annars för sist och ge sötnosen eran lite kramar och pussar från oss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...