2011-12-26

Jag vill ha tusen grader kallt och tomtar överallt samt en skog av gröna granar!



 

 Då har Harry firat sin första jul tillsammans med Svenssonmaffian ute i Gravmark. Detta blev den bästa julen på länge då mysfaktorn var på topp och jag fick galet bra klappar. Och även om Harry är alldeles för liten för att kunna öppna paket vann han klappligan överlägset då hela matbordet var täckt av dom. Att han är första barnbarnet satte sina spår kan man lugnt säga haha. Klapparna han fick var fantastiska och det blev en massa fina saker som han kommer kunna uppskatta både nu och på sikt. Sen var det ju årets julbord som var bortom denna värld då pappa hade gravat laxen på egen hand med hjälp av farmors recept. Vi har även fikat ca 18 olika sorters kakor och bullar som söta mamma bakat med kärlek. Men glasyren på kakan var nog att Tomten återvände till familjen efter flera år på vift. En konstig typ enligt Harry som tittade på honom med stora förvånade ögon.  Nää julafton kunde inte ha varit bättre helt enkelt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

En god fortsättning och ett Gott Nytt År önskar jag dig och din familj
Må så gott Ewa
Hälsningar Marie W.

Anonym sa...

Oj vilket fint hus.. Och så mysigt inrett! Och självfallet är ni som vanligt galet snygga du och karln din! Och Harry är så söt i sin lilla pepparkaksdräkt!

Anonym sa...

Vilken fin blus/skjorta du hade på dig! Vart har du hittat den?

Natalie sa...

Till Marie W med familj
Verkligen jättekul att du hälsat på här på bloggen och fortsätter att följa den så klart :)
Mamma med Co hälsar så mkt och önskar gott nytt år samt god fortsättning.

Natalie sa...

Tack så mkt för kommentarerna om både hus och smicker till min familj ;) Blusen är från HM men är något år gammal så den lär nog inte finnas att köpa i butik längre. Men himla kul att du tyckte om den då jag själv diggar den skarp. Blir annars jätteglad för era kommentarer ni tar er tid att skriva till mig.

God fortsättning på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...