2009-12-02

Jul i mitt hus

Weeeiiii.... snart är det dags för julbord OCH julfest ;) Är sjukt sjukt peppad och kan knappt vänta tills det blir helg då det ska svullas ris a la malta och förtäras starka glädjedrycker muuhahahaha!! Blir till att först på fredagen medverka på Daniels jobbs julfest som går av stapeln på Sofiehem någonstans. Förra året var verkligen jättetrevligt så jag ser framemot en favorit i repris. Tyvärr blir det nog en lugnare variant med tanke på att man ska upp och jobba dagen efter. Detta blir dock ett undantag till lördagens jobbfest där det blir All in med julbord på Olearys och sen utgång med gänget på Schlager skulle jag tippa :) Har dock ett stort i-landsproblem dvs Vad ska man ha på sig??? Hmmm... blir att dra en vända i garderoben för att rafsa ihop något snyggt som passar.

En annan grej som måste läggas in på schemat är julbak och pepparkaksbygge. Blir till att samla syskonskaran för att göra upp i slaget Vem bygger snyggast ;) Åhhh... är så mysigt med jul. Är bara 1 julgran att pynta och snö som saknas för att komma i rätt stämningen. Sen kanske man borde vara för gammal för att följa julkalendrar, men icke sa nicke då det blir ett måste att åka hem till sävar och se gamla avsnitt på VHS från den bästa julkalendern ever ( förutom sunes jul ) Dvs Liv i Luckan. Är nästan så att man önskar att man kunde börja tro på tomten igen :)


Kommer ni ihåg denna spännande kalender mån tro?? Annars kanske ni har någon annan favo ni önskar minnas. Klicka här för att uppdatera era ungdoms jular :)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...