2012-01-18

Kapten Krok


Idag fanns det en spännande punkt på Harrys schema. Det var nämligen dags att smaka majskrokar för första gången. Muuuums så gott och den ena kroken efter den andra slank ner med ett stort smile på läpparna. Vi har även börjat med att byta ut ett flaskmål på kvällen till fast föda där vi nu betar av diverse smaker på barnmatshyllan för att hitta lite favoriter som vi sen tänkte laga ihop själva. Det är härligt att man har en grabb med bra aptit som inte tjorvar med maten utan istället gapar stort så fort han får se flaskan.

Men det finns dock några saker vi skulle kunna förbättra och där är bla Harrys sovtider då han väldigt gärna inte vill somna förrän kl 12 på kvällen. Detta börjar bli lite smådrygt då jag och Daniel vill hinna ha tid för varandra, samt att man fattar ju att kl 12 är alldeles för sent för små Harrysar att vara uppe till. Problemet är inte att få han och somna vilket han lätt gör. Det är bara det att somnar han kl 8-9 tiden på kvällen ( så som vår barnmorska tycker att han ska göra ) så hinner han vakna flera ggr om och vara superpigg vilket bara snurrar till det hela. Hmm... någon därute som kanske har bra tips på hur man kan göra så är ni mer än varmt välkomna att slänga in en kommentar eller två.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han,kanske vaknat för han inte gått isig tillräckligt m Mat? Det problemet hade vi ned våran son. Eller tänder som spökar?

M sa...

Hej älskade vän!
Så himla kul att få se söta lilla H. Saknar er, hör av er om ni har vägarna förbi Sthlm under min praktik,
<3 M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...