2009-10-01

Återvändarhelg!

Har varit fullt upp hela veckan lång att jag knappt haft tid att blogga, tänkte därför passa på nu när jag har lite tid över att berätta hur förra lördagen utspelade sig. Eftersom Pete The Beat var hemma i stan på snabbvisit hade det planerats in reunionparty ute i Tuvan med ligan :) Tyvärr var bubbelpoolen trasig men hade en badtunna som backup som jag hade gått och väntat på att få hoppa i hela veckan lång. Tyvärr var fallet så att både jag och Rebban kände oss inte hundra, pga att vi lyckats dra på oss ännu en förkylning, vilket såg till att vi höll oss torra.

Partaj i Tuvan brukar ju alltid vara en hit och det blev det även denna gång då vi hade det hur trevligt som helst med en massa prat om gammalt och nytt uppe på ljugarloftet. Blir som en speciell stämning då gamla ligan samlas och umgås som förr i tiden, och man kan inte gör annat än att bara njuta :) Då vi glada i hatten tillslut bestämde oss för att rulla in till stan fick allas kära Robban agera taxiverksamhet och blev avsläpptaInvito där vi inte blev speciellt långvariga. Hann med att träffa Daniel en snabbis och sen pussa han hej då eftersom det tydligen var dags att hinna med nästa ställe som blev nya Olearys. Väl framme fortsatte trevligheterna med att bara sitta ner och umgås i varandras sällskap. Är verkligen värdelöst att Petter flyttat till sthlm :( Får hoppas att han tar sitt förnuft till fånga och flyttar tillbaka soon. För borta bra, men hemma BÄST!! Runt stängning lämnade jag och Rebb härskapet för att shoppade pizza, men kom efter ett tag på att vi saknade lite sällskap och ringde ditt boysen som joinade oss i höstnatten. Blev en kanonkväll precis som vanligt då alla rätta personer är på plats, och man får hoppas att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång :) Så tack för den trevliga kvällen ligan.... var bara JP the man som saknades och en efterfest, eftersom det är det vi är bäst på :)

Världens bästa Jesus!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Oj.. Märker att man missat din födelsedag.. Tusen grattis i efterskott! Vilmer lovar dig födelsedagspussar i helgen. Så synd att jag måste jobba och missar umeresan men det går ju fler bussar=) Hoppas att allt är bra! Kramkram

Natalie sa...

Men hej tjejen och tack för gratulationen :) Ska bli kul att träffa dina grabbar i helgen, men typsikt att du måste jobba så vi inte kan ses :( Men som sagt jag håller med dig, det går ju faktiskt fler bussar, och förhoppningvis inom en snar framtid :) Hoppas allt annars bara är fint med dig och att du får en trevlig helg trots jobb. Många kramar på dig.

PS Kaffebryggaren blev en riktig hit här hemma och som använt flitigt så fort vi haft besök. Blir väl till att laga lite gokaffe till CH oxå, nu när han kommer o hälsar på :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...