2009-10-28

We were magic!

Här kommer lite vad hände i helgen uppdates :)

Jo, det var ju nämligen så att ännu en inte direkt planerad utgång blev av då Pete The beat var hemma på besök, vilket alltid uppskattas. Blev därför så att vi samlades hemma hos Jacob och jezzi där en trevlig förfest rullades igång med buller och bång. En annan sak som var minst lika trevligt var att rebban hade hittat sig tillbaka hem efter 11 dagar i italen och kunde joina kalaset hon med :) Lite snickelisnack senare lyckades vi alla enas om att Rex skulle bli kvällens utgångsplan och drog därför i samlad trupp in mot schtaaan. När vi väl kom fram till rex kan man sammanfatta vistelsen på detta sätt: Vi kom, vi dansade, vi drog! Måste faktiskt påpeka att det år något skumt som hänt med Rex på den senaste tiden, vilket sett till att det inte alls är lika bra som förr. Hmmmm....why why??? Hur som haver kom jag och rebban på den galanta idén att eftersom vi nu var nöjda med krogliv ville vi ha mat. Så med glada miner och ingen kö ( pga att klockan bara var 01.00 ) beställde vi in ett minmål var, som vi sen satt och mumsade på i lugnan ro fram tills petter ringde.

Som det såg ut så hade även han dumpat rex för att dra vidare och hade det nu kanontrevligt på All stars tillsammans med Rebbans André mfl. Så jag och rebban fick därför en grym beslutsångest om vi skulle orka tagga om och festa vidare lr lägga benen på ryggen och dra sig hemåt. Hmmm.... ett glufs senare så var hamburgaren borta och vi stod plötsligt i garderoben på All stars :) Med bekanta ansikten, trevligt sällskap och Peter Siepen som gäst DJ blev detta en kväll svår att misslyckas på. Blev Olearys nostalgi på alla plan för vad ska man säga Gammal kärlek rostar aldrig! Så det var med trötta ben och ett stort leende på läpparna jag sen somnade på stört och försvan in i drömmarnas värld!

Peter Siepen himself med en klassisk -Hey se på mig jag är lite speciell outfit! Ska dock inte klanka på karln då han spelade riktigt bra musik under kvällens gång och var himla trevlig att prata med. Så hipp hipp hurra för detta original! You go Siepen, you go!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...