2012-04-16

Far & Son



 Så här glad kan Harry vara då man fått hänga med sin pappa lite extra samt premiärråka nya sittdelen till vagnen.

4 kommentarer:

Marlene sa...

Kronan är kanske världens bästa vagn! Jag har också en som jag köpte till dottern -09 :) Ser dock att du verkar råkat ut för den modell där klädseln till sittdelen är felsydd. Ryggstödet högst upp ska inte se ut som ett "tak" utan vara mer rak. Kronan vet om detta fel och har sagt att om man har fått denna klädsel så ska man direkt skicka ett mail till dem så får man en ny klädsel. Så, det tycker jag du ska göra!

För övrigt tycker jag Harry är grymt söt!! :)

/Marlene (fd. jobbarkompis till din mor)

Marlene sa...

http://www.kronan.com/sv/kundtjanst/aterkallelse

Natalie sa...

Jaha är det så isf måste jag absolut höra av mig till dom. Tusen tack för hjälpen snälla du :) Förresten hur många ligglägen har er sittdel?? Vår har bara två vilket sög och något dom bara ändrat utan att nämna något om det på deras hemsida. Ska höra av mig och köra lite klagomuren. Men som sagt tack än en gång och kul att du följer min blogg :)

Marlene sa...

Det är 4 lägen på min sittdel, men den är som sagt köpt -09 (är nog en -08 egentligen då den var en utgående modell på kampanj för 4000kr då). Vad jag förstår så ändrade de till bara 2 lägen på sittdelen 2010 eller 2011 och jag tycker också det är hemskt dålig stil att ändra en så pass viktig funktion utan att nämna det någonstans... :/ Kronans kundtjänst brukar vara bra att ha å göra med och svarar ofta fort när man mailar dom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...