2011-11-04

Aj aj aj...

I morse hade vi tid på BVC för något så roligt som 2 feta sprutor, vägning och mätning. Harry som tagit efter sin kära mor i att vara en mycket morgontrött liten prick ville absolut inte gå upp kl 9 då det var dags att försöka göra sig i ordning och sen hinna i tid till dessa härliga fredags festligheter. Harry som sov sig igenom både frukost och påklädning vaknade till lite smått i vagnen där han drog av ett gäng med smile mot sin mor som log tillbaka men med lite ångest i hjärtat med tanke på vad som stod på schemat. Väl framme kunde vi konstantera att Harry nu nästan 3 månader väger 6950g och är 65cm lång. H fick även en massa härligt smicker utav barnmorskan där hans fina hy berömdes och enligt kurvan att läsa kommer han bli en lång kille. Men allt var ju inte bara ros en dag som denna då det blev en stor fet spruta i varsitt lår vilket resulterade i lite skrik men inte alls så farligt som jag hade förväntat mig. Vi fick även råd om att försöka få H att ligga mera åt höger med huvudet då han skapat sig en favosida vilket kan göra nacken sne. Detta vill vi ju absolut inte så nu blir det hårdträning tills nästa möte där vi hoppas på förbättring.

Här ser vi Harry i vagnens lugna vrå gladligen ovetande om vad vi rullar emot för äventyr. Bilden nedan visar som tur var en glad liten kille hemma på skötbordet och som stolt visar upp sitt första plåster och sprutstick.

2 kommentarer:

Johanna och Christoffer sa...

Stackarn. Hur har han mått efter? Längtar tills vi ses och Selma hälsar till Harry!

Natalie sa...

Men hej :) Njaa det var ok hela fredagen men sen i lördags var han mest ledsen då han hade ont o feber. Idag är det dock bättre vilket känns bra. Hoppas allt är fint med er. Hörde av Daniel att allt gick bra under italienresan. Jag såg även söta Selma i sin fina päls på bloggen eran. Galet fin och helt rätt :) Saknar er alla och hoppas vi ses inom kort.

Många många kramar till er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...