2010-07-05

Regn och mygg = Svensk midsommar!

För mig och resten av min familj blev det en klassisk midsommar i sommarstugan vilket är så himla himla mysigt och som jag skulle ha svårt att byta bort mot något annat kalasande. Tyvärr hade vi inte det bästa av väder, men vad gör väl det då man umgås med sina nära och kära :) Som tur var sprack det upp mot kvällen och solen tittade fram lite smått. Detta gjorde att dom klassiska midsommarlekarna inte behövdes ställas in utan kunde köras igång med stor förväntan om dom vuxna skulle ta hem segern 3:e gången på raken. Förutom familjen fick vi även finbesök utav Daniels föräldrar som detta år fick testa på hur midsommar hos familjen Svensson går till hehe ;)

Challe och Nelle laddar bössan för att försöka skjuta hem 1 poäng till barn-laget som jagade vinst extra seriöst detta år.

Fullt ös medvetslös och denna grenen vann vi iaf :)

Hatgrenen nr 1 dvs Spikarna. Det ser ju sjukt enkelt ut men hur mkt man än försöker missar man med flera centimeter varje gång

Sen stod grenen Rally med gammal pensionär på tur. Haha nää den skippade vi faktiskt detta år ;)

Daniels mamma försöker sig på att hantera gas och broms inför kommande åk :)
Föräldrar och svärföräldrar har gossiphörna innan middagen rullar igång

Vi två i stugan redo att vifta mygg och äta sjukt god midsommarmat

Världens sötaste och bästa farmor och farfar

Mot småtimmarna rullades panghit på panghit som bla klassikern Bullfest :)

För jag menar något blev vi ungdomar tvungna att trösta oss med efter en orättvis match mot gamlingarna som detta år igen flaxade hem första pris. Suck.... bättre lycka nästa år helt enkelt :)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...