2010-02-19

Vinter OS vad e de????


UNDEBART!!! Ja sa kanns livet just nu :) Har anlant i Ao nang och shit pommes vad jag gillar det har stallet. Hur mysigt och fint som helst och det kanns perfekt att avsluta var thaitripp pa denna plats. Har sen vi kom hit i onsdags hunnit med att besoka Poda och Railay beach som bara ligger 20 min med longtail bat och som ar sig likt sen sist man besokte platserna. Kanske att det ar lite mera skrapigt och mera folk om man janfor med for 10 ar sedan. Sen har man ju aven blivet krasen och tycker graddvit sand inte riktigt duger da man kan fa snovit sand hehe. Ska darfor dra till Tube och Chicken island imorn dar det ar lite mera exotiskt. Har aven en annan o pa veckoschemat som heter Hong island och verkar grym att vandra pa, sa denna bli det oxa att aka till.

Hotellet ar annars ingen hit forutom laget som ser till att vi har det nara till allt. Poolen ar typ snorgron och ser inge vidare inbjudande ut, plus att dom inte har american pancakes till frukost och att dom serverar flingor med varm mjolk, blaaaaa!!! En stor deppig suck kom aven fran Daniels sida da vi oppnade dorren till varat rum och vi sag att vi hade fatt separata sangar haha. Men som sagt det dar ar ju egentligen lyxproblem vi dras med da vi har underbart vader varje dag med mkt sol och bad :)


Antar att ni dar hemma sitter bankade framfor tv;n dar OS rullar 24 timmar om dygnet. Sjalv har vi noll koll men sag pa en expressentidning i en kiosk att Ferry och Kalla tagit OS-GULD, vilket ar stort. Ska iaf inte se till att missa det viktigaste dvs hockeyn pa mandag. Blir till att ragga upp nagon sportbar dar vi kan folja hockeyhunkarnas vag mot os-guldet. Go go Zata sager jag bara!!!!! Horde aven att vi missat fettisdagen med allt semelsvullande vilket var illa :( Blir till att ta igen det da man ar tillbaka pa hemmaplan helt enkelt.

Hittade i onsdags nere pa staranden i Ao Nang en bamse stjostjarna som var storre an handen :) Ville ta med den hem men det fick jag inte av Daniel da han tyckte den var acklig :(



Men manga kramar till er alla och lycka till med snoskottandet da jag aven hort att det vankas snokaos dar hemma :)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...