2009-03-24

Klackarna i taket...

Ja så kan man summera lördagens jobbfest/utgång :) Hur roligt som helst var det! Började med att mötas upp hemma hos Carina som bor ovanpå skocentrum här istan. Grymt härlig lägenhet och snygg inredning. Är så kul att se hur folk bor och vad dom har för smak. Hade kunnat flytta in direkt i detta fall så Carinas smak får ett högt betyg.

Så efter lite skumpa och småsnack drog vi oss mot olles för att mumsa buffé och umgås ytterligare. Hann inte mer än att sätta oss ner så drog intersportgänget igång med diverse barnförbjudna sångframträdanden mm. Att vi på DD låg i lä var nog bara förnamnet :) Hur som haver beslöt sig hela ligan att dra till Cover Club där vi fortsatte partajande ända fram till stängningNatalies fötter varken orkade stå eller gå längre, högklackar är inte alltid the shit om jag säger så. Vaknade upp på söndagsmorgonen och tackade Gud att jag inte behövde gå upp och jobba, vilket några stackare utav oss blev tvungna till.

Så summa kardemumma kan jag väl meddela att lördagens utgång blev en riktig hit. Längtar redan tills nästa omgång med arbetskamraterna :)


Ready to P.A.R.T.Y !!!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...