2008-11-25

Back in town

Efter en helhelg i Sundsvall är man på hemmaplan igen. Daniels syrras 30 års fest var superrolig med en massa lekar, dans och mingel. Som present köpte vi 2st snygga ljushållare och ett Marimekko bäddset i svart. Tror hon blev jätteglad för sina presenter (hoppas jag iaf) Vi skulle oxå vilja ha ett sånt bäddset men det finns inte att beställa till ett dubbeltäcke så det är tyvärr kört. Kanske att vi köper ett till extrarummet så våra sovgäster kan sova designriktigt iaf :)

Annars så jobbar Daniel som en tok så jag har spenderat tid med Rebban och La familja för att fördriva lite tid. Såg Madagaskar 2 i måndags med Rebbs vilket var kul. Den var bra men inte lika bra som första som är underbart bra :) Har även besökt Sävar en sväng för att styra upp lite städmani och letat vår stora playmoväska som är puts väck borta????Den bara måste finnas där hemma i huset någonstans, men vars??? Fattar inte vars den kan ha tagit vägen och börjar snart tro att någon snott den!! Håller tummarna att den dyker upp nu när vi ska ha storstädning så man kan pusta ut. Ingen jul utan lite playmokul, och pax för att vara piraterna denna vända ;)
Har även hittat riddarborgen som bara måste införskaffas för att göra allt komplett. Kliar lite i fingrarna att inhandla nya Tomb Raider spelet Underworld oxå. Kanske att jag o Challeman drar en favorit i repris o spelar nonstop nu under julen :)

Har iaf insett att det är hårda paket som ligger högst på listan i år. Fast det skulle ju inte sitta fel med en liten pygmeigelkott att busa med ;) Men tyvärr hör jag Daniel redan säga, nej nej nej Natalie ingen igelkott!!! Så jag antar att det blir till att fortsätta längta till våren då man kan springa ihop med någon söt liten kotte ute på kvällskvisten.




Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...