2012-10-22

Kärlek börjar alltid med bråk

 





Söndagens underhållning nummer ett bestod utav dessa små ungar som hade dragkamp tills tårarna sprutade och vi "onda" föräldrar kunde inget annat göra än att flabba loss på sidan om. Selma som i vanliga fall inte gillar tutte blev så himla sugen då hon fick se Harry smaska loss på sin att hon inte kunde låta bli att prova lite hon med. Till en början gick det bra att knycka tutten vilket hon stolt visade upp för papparazzin. Men det var nog bara lugnet före stormen då Harry 3 sekunder senare insåg att hans käraste tutte var borta och kunde sen se den bli smaskad på utav sockersöta Selma. Efter det utbröt det en massa vift och pek och ett gäng snabba ord som man inte kunde fatta men aningens förstå vad det hela handlade om för Harrys del. Det blev sedan dragkamp då en 1 årings hårda grepp visade sig vara riktigt svåra att lossa.  Så efter ytterligare lite slit och tårar fick vi som föräldrar rycka in och lugna charmtrollen. Vi hade annars en mycket trevlig date hemma hos CH & Johanna då en sjukt god brunch serverades med bla nybakade scones. Som tack för den trevliga visiten avslutade vi på topp genom att Daniel aka Lampkrossarn lyckades krascha ännu en lampa och spred glassplitter över hela golvet med ett stort BRAK! 

2 kommentarer:

Johanna sa...

Haha, dom är ju så söta! Tack själv för en trevligt söndag! Och äntligen tog vi tag i att byta lamporna, blev mkt bättre..

Natalie sa...

Ja dom är bäst!! Och vilken tur att det löste sig med lamporna då vi fick lite smått panik när vi insåg att man ej kunde köpa likadana på Ikea längre. Spännande att se hur det blev med dom nya varianterna när vi hälsar på nästa svänga :) Stor kram till hela familjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...