2010-10-18

Girls night in!

I lördags var jag ledig och dåligt tajmat drog Daniel hem till Sundsvall för att hämta hem våran bil och se Giffarna. All alone passade jag därför på att bjuda hem några parytpinglor och fick i samma veva ett riktigt efterlängtat besök från världens bästa Liv som var hemma på en snabbvisit. Det var verkligen galet kul att se henne igen och jag insåg då hur mkt man saknat hennes närvarao :( Som tur var hade vi flera timmar på oss och det blev massvis av chit chat om både det ena och andra. Jag och Jessie hade bla grymma problem att komma på vad det där nedrans programmet hete som gick ut på att man var specialist på ett ämne och som man sen fick tävla om medan man satt instängd i en bur. Det var även värsta vinjetten då programmet började som vi kunde nynna på men inte komma på vad det fasiken det hette???? Så snälla ni hjälp till här om ni fattar vad jag pratar om. Hmm... vad hände mer? Vi åt kladdkaka, chips och massvis av godis tills jag mådde illa. Eftersom jag själv inte drack något då jag skulle upp och jobba tidigt på söndag blev det bara vatten och alla typer av slisk man kunde proppa i sig. Jag hade kanske mått bättre om jag hade valt alkoholen ist haha.

Här ser vi hela tjejmaffian + Jannie som tyvärr inte stannade hela kvällen då en blindtarm kort kanske inte är den bästa av partyhöjare :( Sen var ju även Maria hemma på besök från kylan och pluggandet i Ssvall vilket var superkul. Så det var verkligen en kanonkväll och något jag hoppas att vi mkt snart kan göra om då även jag kan haka med ut. Jag är iaf galet tacksam att man har så underbara vänner som inte nog med det även är galet snygga, kloka och har en fantastisk syn på livet.


Kvällens look blev lite lockat hår då jag för första gången på länge pluggade in plattången. Ni ska bara veta vilket beroende jag haft av denna plattång men som jag nu det senaste året lyckats ta mig ur tack och lov. Mina stackars hårlockar är nog överlyckliga utav detta kloka besök men ibland vill man ju stryla till sig lite extra och då är det ju inte hela världen att den plockas fram :)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...