2009-06-21

Midsommarfirande!

Lite extra ledighet och svensk midsommar....kan det bli så mkt bättre :) Åkte till sommarstugan i torsdagskväll direkt efter jobbet för att spendera en klassisk midsommar a la Svensson style. Blev inge Burger king som planerat utan tog haket mittemot istället dvs Max :) Den i vanliga fall långa resan till Sollefteå kändes betydligt mkt snabbare denna vända vad nu det kan bero på?? Kanske var det för att vi hade det så pratglatt och trevligt i bilen lr kanske för att vi under nästan 3 mil spanade efter Figos ( proffs fotbollsspelare) nybyggda hus. Får hoppas man springer in i karln när man går på stan i Solle i sommar. Skulle vara sjukt kul om det hände på Skattkistan eller Ica trollet haha :)

Midsommarafton bestod iaf av gomat, lekar och dryck i ett hyfsat väder vilket kändes rätt ovanligt. Tyvärr förlorade vi "unga"( lr barn som vi oxå kallas ) årets midsommarspel....suck!! Sjukt irriterande! Hur som haver var helgens tripp i stugan supermysig då man fick möjligheten att umgås lite extra med både familj, Daniel och farmor och farfar. Det jobbig med det hela var man blev så in i norden sugen på att ha semester nu nu nu!!! Blir dock till att vänta i ytterligare 3 veckor för min del, vilket iofs känns rätt ok med tanke på hur snabbt dagarna springer iväg nuförtiden.

Ikväll blir det lugna bullar då Daniel paxat både soffa och tv för fotboll. Hmmm...får man verkligen göra så?? Han får väl komma undan med det för den här gången eftersom han nyss var så gullig och bjöd mig på både mat och glass :) Så kyss på dig min fina!


Vår underbara sol, bad, fiske och fika flotte

Never drink and drive har man ju hört talats om men det här var något nytt :)

Daniel peppad till tusen redo att vinna årets gräsklipparrace, vilket han även lyckades med detta år.

Jag, snipern som jag är lyckades skjuta in några viktiga poäng för laget

Våran alldels egna maffiafarmor

2 kommentarer:

Maria sa...

Vilken trevlig midsommar du ser ut att ha haft! :)
Krya på dig btw

/ Maria

Natalie sa...

Tackar bruttan. Blev faktiskt en riktigt najs midsommar måste jag säga. Hoppas även du hade det trevligt :) Kram så synes vi på bygget bruden! / N

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...