2009-06-17

B-days

Då har man varit och svullat alldels för mycket igen.... Fast denna gång var det faktiskt inte mitt fel utan Jessicas som bakat så sjukt mycket gotta att man blev helt paff! Ännu en talang att göra karriär med bruttan ;) Var iaf hemma hos Jessi och Jacke för att gratta donnan som idag blev ett år äldre, yehhaaa. Alltid mysigt att hälsa på där hemma hos Petter och Jacke som man med vana kallar det. Kunde dock se att det hänt en hel del sen en tjej flyttat in i lyan. Man märkte lixom att det var lite mer piff och paff i rummens alla vrår.... ni vet sånt där som vi tjejer är så bra på ;) Så även om det var fint där innan hade lyan uppdaterats ett snäpp extra måste jag säga. Får hoppas att hon diggar presenten plus att hon snokar på lite åt mig i ni vet inte vad än, hehe.

Annat som hänt här i dagarna är att vi hade spanskt besök under gårdagen. Det var Manu med familj som hälsade på och mumsade middag. Lite små roligt med tanke på att Mamma, Pappa och lillebror spanjor inte kunde ett ord engelska vilket fick Manu att fungera som värsta supertolken. Jag och danne som valde att köra på säkra kort inför middagen valde att tillaga stekt fläskfilé med ungsgrillade grönsaker och bea. Kändes som ett bra val då både skålar och fat rensades rätt snabbt :) Alltid kul att träffa Manu, eller rättare sagt Ross som man oxå skulle kunna heta då han är grymt lik Ross i Vänner. Blir till att boka in någon weekend här i höst så man kan åka och hälsa på i Madrid. Måste, MÅSTE bara bli av!! Nää ni nu var det dags att stänga av dumburken och packa väskan klart inför morgondagens färd mot Sollefteå och midsommarfirande. gla midsommar på er alla!!


The B-girl och sin partyhattspojke :)

PS! Glöm för guds skull inte att plocka 7 sorters blommor till midsommarnatten så ni vet vem er framtida drömprins kan vara :) Puss o Lycka till!!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...