2009-05-13

Vårkänslor

Känner mig glad, pigg och allmänt kär i livet och allt vad det innehåller. Vet inte om det är pga årstiden att det småspritter i kroppen lite då och då, men det är iaf en härlig känsla så jag hoppas att den stannar så länge som bara möjligt :) Är så tacksam över att jobbet går bra och att dom man jobbar med är såna härliga människor på alla möjliga sätt. Det gör oerhört mycket att man trivs med folket man spenderar dagarna tillsammans med. Är också väldigt tacksam över vår härliga lägenhet som vi nu får använda till fulla med soliga timmar på balkongen och myspys i solstolarna. Är ju så underbart att det är ljust ute tom nu då klockan börjat närmar sig halv 11 är det fortfarande inte helt mörkt ute, yessss. Det är ju egentligen detta som gör att man härdar ut alla mörka vintermånader och glömmer dom på 3 korta så fort våren och sommaren drar igång. Fy fasiken vad bra det är att leva i Norrland egentligen haha :)

För övrigt längtar jag till helgen då det vankas Grillparty om vädret tillåter, vilket det måste!!! Kan knappt bärga mig längre efter nygrillat kött, halumiost, majskolvar och grillspett. Gahhhh så gott det ska bli! Blir annars till att se Melodifestivalen för heja fram La Vouix på en första placering då det faktiskt är dags att Sverige tar hem hela skiten igen. Go sweden, goo!!! Är ju faktiskt ledig denna helg vilket var ett bra tag sen, så nu jäklar blir det till att utnyttja tiden till max och göra en massa skoj, weeiihoo :)

Börjar rulla in i Stockholmstider oxå, vilket betyder att man alltid runt denna tid på året på ett eller annat sätt åker iväg för att hälsa på i storstan för lite xtra action. Blev en roadtripp med boysen förra året och innan dess var det den heliga Justin Timberlake konserten som hägrade. Fick just upp några härlig flashbacks i huvudet från den dagen och minns igen hur sjukt kul och bra det var :) Skulle vara kul att försöka åka iväg på något sådant igen som tex Britney i globen eller Coldplay på Stockholm stadion eller varför inte Madonna på Ullevi!!! Blir till att fråga i någon kiosk imorn om man kanske kunde få köpa sig en Trisslott som ger en vinst i både tid och pengar.Nej du... nu gäspar skorpan. Time to sleep!!

Nedan: Minnen i bildformat från Justin konserten i Stockholm 2007

I samlad trupp på väg mot Justin ;)


MÄKTIGT DEL 1


Att Timberland var med och uppträde borde även det stått med på schemat


På väg mot Globen med biljetterna i högsta hugg

MÄKTIGT DEL 2

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...