2012-03-15

Testing testing dag 1










Som jag tidigare nämnde här på bloggen så ska Harry agera testpilot på en Skip Hop leksak från butiken Babyshop. Idag anlände paketet och det var en ivrig mamma med son som tog tag i uppgiften på stört.

Testpilot: Harry 7 Månader
Produkt: Skip Hop - Uggla med vänner
Mer info om produkten hittar ni här

 Det första jag la märket till är ju hur söta dom tre små ugglorna är men det första Harry la märket till var den prasslande påsen haha.  Men efter vi väl hade lossat ugglorna från både kartong och påse blev det smakprov direkt på den orangea ugglan som åkte in i munnen.  Att den sen prasslade då Harry petade den på vingen var riktigt spännande.  Något Harry sen upptäckte var att den bruna ugglan hade en stor tvättlapp vilket gjorde den lite extra intressant för ett tag. Men eftersom den inte hade prasslande vingar som den förra ledsnade H och grabbade snabbt tag i en annan uggla. Att dom sen pinglar när man bankar och slår på den var rätt kul vilket var lite lättare att göra då han fick sitta i barnstolen och leka.  Väl upprätt var det även där den orangea ugglan som direkt blev favis och valdes ut ur gänget då dom las ner på bordet framför honom.  Efter ca 15 min med en massa viftande, pratande och framför allt sugande på sina nya kompisar blev H lite småless och slängde demonstrativt ner alla på golvet.  Detta tolkade jag som att det första lekpasset var över. Men imorgon tar vi nya tag då gänget ska få följa med ut i vagnen på promenix för att se om dom håller måttet i att underhålla då tristessen  tar vid.

To be continued...

1 kommentar:

Johanna sa...

Har ju spanat på dom där leksakerna på rummet, verkar ju trevliga (snygga också) Så testa på! Mänga kramar till er och trevlig helg! Ps. Vi längtar efter Harry:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...