2014-02-06

Kärt återseende 

Ja jösses vad tiden springer iväg och det var på tok för längesen jag bloggade och uppdaterade hur livet rullar på. Som ni kan se på bilderna så har Vegas växt så det knakar och blir 5 månader om 2 veckor. Han är verkligen en fantastisk liten varelse som nästan jämnt bjuder på ett glatt humör. Han största idol är så klart storebror som han följer med stora ögon vars han än håller hus vilket är lite överallt då det är myror i brallan 24-7. För tillfället är han dock förkyld vilket jag tycker att han olyckligt fått vara i princip hela tiden sen han föddes. Men som sagt han gör det bra ändå och håller humöret uppe. Vegas har även lärt sig att rulla över från rygg till mage och slog storebror med några veckor ( Om vi nu vill jämnföra ) Sen han blev 4 månader så har jag även slutat amma och vi kör på ersättning fullt ut men börjar lite smått att låta han smaka små skedar av ditt och datt som passar.
 
Ja det var lite smått om Vegas nästa inlägg blir om Harry grabben våran så han igår firade 2 och ett halvt år och som bjuder på de mest fantastiska meningar och berättelser var dag.

1 kommentar:

Petra sa...

Vad kul det är när du har hittat tillbaka till bloggen. Jag förstår absolut att du inte har samma tid som förr. två små liv att hålla reda på. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...