2014-02-06

Busharry


 
Ja här har vi han... pratkvarnen nummer 1. Igår blev han som sagt 2 och ett halvt. Och om ni undrar ifall han fortfarande är i trotsåldern så är svaret JA men det börjar bli mycket bättre.  Det har varit en rätt jobbig höst för både Harry med föräldrar sen lillebror flyttade in och allt ställdes upp och ner i tillvaron. Så att hitta på rackartyg och göra tvärtom samt tjura har vi fått stå ut med dagarna i ända. Otroligt energikrävande och ibland blir man som galen. Men när irritation och ilska lagt sig och då man tänker efter så är ju grabben inte ens 3 och hur mkt hyfs kan man begära av en sådan liten grabb. För nu när det börjat lugna ner sig så njuter vi och myser i massor samt får spontanpussar och kärleksord titt som tätt.. Och killen våran är skarp då han redan kan räkna till 10 samt peka ut olika former som triangel, cirkel mm. Han har även ett helt fantastiskt ordförråd och pratar i princip lika bra som en själv haha. En rolig sak som hör Harry till är att han inte kan säga JA utan säger ist Jo som en äkta norrlänning haha. Sjukt sött och vet ej vart det kommer ifrån faktiskt. För tillfället och den senaste månaden så har Harry varit otroligt lugn och har som favorithobby att parkera bilar och rulla däck. Han tycker även om att sjunga högt ( vilket han gör ofta och gärna då man pratar i telefon ) Sen är både soffan i köket och vardagsrummet fantasi "bilar" där man mer än gärna får åka med, men det är viktigt att man håller ben och fötter inne i "bilen" :) Favoritprogram på paddan eller tv:n är Dora och Umizomi som faktiskt är riktigt bra barnprogram och väldigt pedagogiska. Favoritleksaker är bla Morfars Bil ( en stor leksaksbil han fick i julas ) Nassen ( En liten gosedjursnalle ) Bilboken ( som han kan bläddra i länge länge ) Trägaraget ( också en julklapp där det parkeras och görs långa köer dagligen )
 
Harry och lillebror kommer också mera överrens och man märker ofta hur mycket Harry faktiskt bryr sig om brorschan. Han dubbelkollar tex ofta så att han sitter med i bilen då vi ska åka i väg någonstans och försöker leta fram hans tutte om han är ledsen Sen är han gärna med och tittar på då det ska bytas bajsblöja och hjälper gärna mamman med att springa iväg och slänga den efteråt. Och när Vegas ligger på magen och leker för sig själv så kan Harry helt plötsligt utbrista:
 
-Bra Vegas, vad du kan!
-Härligt kämpat lilla vännen!
 
Ja det är oerhört underhållande och rörande att titta på och jag är så fantastisk glad över vilka fina små killar vi satt till världen.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...