2013-03-31

Tiebreak

Hej igen gott folk och nej jag har inte gått och dött med tanke på den minimiala updaten här på bloggen. Utan saken är faktiskt bara den att jag varken haft tid, ork eller energi att blogga på senaste tiden och en stor anledning till varför ser ni på den första bilden i form av en växande mage. Yes box gott folk Im Pregnant! Fick må kanon första delen av graviditeten och trodde faktiskt att jag skulle slippa jobbigt blodtryksfall och ihärdiga illamåenden som jag hade då jag väntade Harry men nej nej. Efter vecka 11-12 slog det till denna gång ist och jag är för tillfället sjukskriven och känner mig rätt sänkt även om det sakta men säkert börjar bli lite bättre. Ush det är verkligen ett helvete att må illa dygnet runt och att knappt ha orken att ställa sig upp. Tack och lov har jag världens bästa karl som ställt upp till 110% med att sköta både hem och Harry. Sen har även min kära mamma fått agera räddaren i nöden många gånger då jag ej kunnat ta mig upp för att exempelvis hämta hem Harry på dagis vilket jag är evigt tacksam för. Och förutom min krassliga update här på bloggen så har jag sen årsskiftet känt mig som den mest osociala människan ever då jag gått och lagt mig med Harry vid 8 tiden och knappt lämnat huset.  Tack och lov börjar våren titta fram vilket både glädjer och skänker lite extra energi. Och bara jag börjar få känna mig lite mindre sliten och trött så ser jag framemot resten av graviditeten då jag som med Harry fick må toppen och vara med om en lättsam förlossning som kompensation för dom första jobbiga månaderna.  I dagsläget ( och på bilden ) befinner jag mig i vecka 16 och magen har redan börjat puta ut vilket det dröjde med förra vändan.  Och vem kan det vara som bor därinne denna gång??? Förväntningarna är stora och Harry ser lite smått förvirrad ut då vi pratar om syskon och bebis i magen även om han verkar mäkta fascinerad och nyfiken samtidigt. Och som sagt nu ska jag verkligen försöka fortsätta att updatera er med vad som försegår i mitt liv. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till bullen! Tror det blir en liten tjej denna gång ;) Tråkigt att höra att du mår dåligt, och jag hoppas att det vänder snart! Tycker det är roligt att du börjat blogga igen =)

Natalie sa...

Tusen tack för kommentaren! Alltid extra kul att blogga då man får lite feedback tillbaka av sköna läsare som följer en. Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...