2012-06-09

Host host!


Hoj! Här kommer en uppdate från sjukstugan där Harry fortfarande inte mår speciellt bra utan snorar och hostar stup i ett. Dom senaste 3 dygnen har varit hemska då varken jag eller Daniel fått någon vettig sömn och Harry i princip tappat rösten efter allt grin. Och det ända sättet vi lyckats få Harry att sova hyfsat bra på är genom att låta honom sitta upp vilket vi fått lösa genom att ta in sulkyvagnen som vi nu skjutsar omkring honom i. Att sen lägga en blöt kall handduk på huvudet är himla skönt och får honom att slappna av ytterligare. Men det är inte lätt alltså och man får verkligen låta fantasin flöda för att hitta på knep som ska underlätta för både honom och oss på olika sätt. Så vi får verkligen hoppas att denna förkylning nått sin topp nu och att morgondagen bringar energi och friskhet till vårt lilla knyte.

3 kommentarer:

Petra sa...

Jag hoppas verkligen att H blir frisk snart, krya på er!

Ida sa...

Men usch vilka hemska dagar ni fått vara med om!!Hoppas verkligen att lilla Harry får bli frisk från förkylningen snart o jag bara ryser i kroppen när jag läste om krupp anfallet ni gatt vara med om. Många Kramar till er o krya på dig Kramar till lilla Harry!

Natalie sa...

Tusen tack både Petra och Ida för er fina omtanke det värmer verkligen :) Och tack och lov är Harry på bättringsvägen vilket känns lugnande.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...