2012-06-12

Back on track



Ja den här hemska förkylningen slog verkligen knock-out på vår stackars lilla Harry.  Men som tur är verkar den ÄNTLIGEN ha börjat avta. Halleluja och prisa Gud då både skatteåterbäring och friskhetstecken dimper ner på samma gång.  För övrigt läste jag annars på nätet i mitt ständiga googlande att en bebis går igenom ca 7 förkylningar under det första året vilket låter helt CRAZZY! Och om det nu ska stämma så ska Harry i princip vara sjuk resten av tiden innan han fyller 1 i augusti. Nää det kan inte vara sant utan det bara måste vara något som nån elak och hemsk människa kommit på för att skrämma oss stackars trötta föräldrar. Jo precis så måste det vara punkt slut!


2 kommentarer:

Lina S sa...

Ha med hört dom ska hinna med x antal sjukdomar innan 1 år. Men Wilma va sjuk 2 ggr å då bara förkylning. Feber fick hon för första gången vid 1 års sprutan. Så tror som du att det bara är ett påhitt ;)

Natalie sa...

Men så bra Lina att du oxå tror att det hela bara är struntprat :) Vi får hålla tummarna att det förblir så oxå. Hoppas annars allt bara är bra med dig och er söta lilla tös. Stor kram och superkul att du följer min blogg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...