2012-11-02

Dagens Harry


Kvällen till ära var planen att vi tänkte försöka låta Harry somna ensam så som han faktiskt en period tidigare    i sitt lilla liv klarade av hur fint som helst men som sen gick käpprätt åt H då vi flyttade och Harrygrabben inte kände sig riktigt trygg i sin nya vrå och stenvägrade bli lämnad själv inne i sängen. Sen dess har vi turats om att lägga oss tillsammans med lillkillen i en 120 säng som Harry också har i sitt rum för tillfället. Detta har funkat superbra och mestadels bara varit mysigt.  Det dryga är dock att man lätt somnar där tillsamman med honom själv samt att det tagit ca 20 min till 1 timme innan han väl somnat vilket gör att man tappar en massa viktigt tid att hinna med en massa annat nu när man har ett helt hus att styra upp. Så sist vi låt Harry sova själv är ca 4 månader sen då den nuvarande rutinen bara rullat på då man ej orkat med en massa gallskrik / grinn på kvällarna. Men så idag var vi enade om att det är dags att ge "Sova själv" ett nytt försök. Vi la han därför i sin egna spjälsäng med en vällingflaska, ett gäng tuttar och sin mjuksapa som han gillar. Efter det släckte vi och sa natti natti, vilket även Harry sa tillbaka med ett stort leende på läpparna och högg sen in på flaskan sin. Jag och Daniel gick sedan ut i köket men lämnade dörren öppen där vi inväntade grin, skrik och panik.... Men snacka om att vi två pessimister fick tji, då det enda vi fick höra var lite småprat och sen blev det tyst. Nyfikna som attan smög vi sen in och där låg världens finaste lilla Harry sovandes tryggt och lugnt med en tutte i munnen och en i varsin hand :) Lycka är väl det rätta ordet att beskriva det hela. Men detta hände som sagt ikväll och imorgon väntar en ny dag med nya tag. Peppar peppar :)

2 kommentarer:

Petra sa...

Wow säger jag bara.
Här går det lite si och så med läggandet,hon vill absolut inte sova själv. Vissa kvällar somnar hon direkt, men andra så håller hon på att kämpa emot i en timme, eller tills man ger upp och lägger sig bredvid henne.

Johanna sa...

Å Harry! Vilken myskille, här hemma gjorde vi en 1 timme och 20 minuters läggning... Med skratt, skrik, pussar, bitningar och mys. Jaja, det gick ju det med men men. Hoppas att ni har en härlig helg och tur att vi inte smittade Harry med kräksjukan förra helgen. Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...