2011-08-31

Full rulle!

Ja det är verkligen gasen i botten med en liten Harry i familjen. Som jag berättade om tidigare så har han lite småjobbigt med magen och det gör att han har bättre och sämre dar beroende på hur lilla magen mår. Vi har prövat Miniformdroppar men tyvärr verkar det bara bli sämre så dom la vi ner. För tillfället prövar vi istället Semperdroppar som ska vara lite starkare och som än så länge verkar ge lite resultat åt det bättre. Jag har även införskaffat mig en vetekudde att lägga på magen då han sover vilket han verkar uppskatta då hans annars hopkrupna lilla kropp slappnar av och han sover längre. Man tycker verkligen så synd om honom då han får det som värst och bara grinar och grinar medan man hör hur magen lever om och fis på fis levereras. För är det något Harry kan så är det att rapa och prutta, vilket i detta fall är mycket bra då alla gaser och luftbubblor måste ut för att lätta på trycket. Men jag kan inte förstå hur en sån liten rumpa kan skapa såna illaluktande varianter faktiskt :) Annars får vi verkligen hoppas att det går åt rätt håll med alla kurer. Dom där semperdropparna sägs ska ge sitt rätta resultat efter 12-14 dagar så blir det inte bättre fram tills dess blir det för min del att pröva utesluta mjölkprodukter. En annan sak som Harrygrabben min verkar gilla och som också lindrar det onda är varma bad vilket vi försöker göra varje dag där även jag passar på att ta mig ett dopp lite då och då. För är det något man har märkt av sen man blev mamma är det vilken lyx det kan vara att hinna duscha och lukta fräscht. För att med lite spya eller bröstmjölk på tröjan eller i håret som man får på sig dagligen då man har en liten bebis att ta hand om 24 timmar om dygnet prioriteras inte direkt på topplistan då det finns hundra andra saker att hinnas med. Detta gäller även bloggandet vilket ni garanterat märkt av redan. Men som sagt jag ska absolut försöka gör mitt bästa att hinna med även detta så ni alla får en update på hur mitt liv rullar på. Men det är väl så som alla säger att den första tiden med en liten knodd i familjen blir det som om man lever i en bubbla och har fullt upp med den lilla.

Mammas badpojke :)

Stugsista!

I torsdags tog Daniel sitt pick och pack och drog till Hemavan med jobbet för en Kick-off över helgen. Jag och Harrygrabben blev därför ensam lämnad hemma och vi sov våran första natt utan våran fina pappa i närheten. Men istället för att bara spendera hela helgen ensam här i stan följde vi med ligan som skulle till sommarstugan. Det var ett litet äventyr att bila 25 mil med Harry då man aldrig vet då han vill äta, sova, bajsa eller bara skrika. Men som tur var gick resan bra och väl framme fick vi en fantastisk eftermiddag med fin kvällssol med värme i luften. Tyvärr kunde vi dock konstantera att med alla gula löv och växande svampar lite här och där är sommaren nu över. Fast efter en fantastisk sommar med grymt bra väder välkomnar jag den nya årstiden mer än någonsin. Väl framme i stugan blev det kräftskiva, loppisrundor, stadsbesök och det viktigaste dvs att Harry fick träffa sin gammelfarfar. Farfar som är så himla barnkär sken upp som en sol då han fick syn på honom och började sen gråta av lycka. För min del känns det underbart att jag nu har både kort och minnen ifrån deras lilla besök som jag i framtiden kan visa och berätta om för Harry. Både farmor och farfar är och har alltid varit en sån viktigt del av mitt liv så därför känns det extra roligt att dom fått träffa sitt barnbarns barn. En annan mysig händelse var att Daniel dök upp under lördagen och joinade kräftskivan och gjorde vår lilla familj komplett igen. Så det blev helt enkelt en riktigt lyckad helg och kul att vi hann med att hälsa på i stugan en sista svänga den här sommaren.












Premiärrullade vagnspår utanför nystugan där jag och Harry fick bo under våran lilla helgvistelse

2011-08-26

Det är nu livet börjar.....

Idag vill jag gratta och fira en pjurfärsk 30 åring som jag älskar så ofantligt mycket! Så hurra hurra på din dag du är den bästa för mig och lilla Harry!

2011-08-24

Bullfest bullfest hela dan

Shit pommes vad man svullat fika sen Harry kom till världen då det varit många nära och kära som hälsat på här hemma i lyan. Det har därför plockats fram kladdkaka på bullfika varje dag och nu är faktiskt frysen i princip tom trots allt vi bakade innan. Här sist hade vi Johnny och Ida med deras lilla Noel på besök och det är så galet att se hur fort små barn kan växa på så kort tid. Det var ju inte alls längesen vi såg lilla Noel men jösses vad stor han blivet och vilken fart han hade då han kröp fram på golvet. Galet söt är han iaf och det borde han vara med tanke på vilka fina föräldrar han har. Harry grabben som fortfarande inte riktigt hunnit bli kompis med magen sin än var även denna dag lite småledsen men det gick bra ändå och han tackar så mycket för den fina speldosan som han fick i present. Just nu ligger den i hans spjälsäng där han sov för första gången idag då han hade en liten powernap. Vi har även börjat köra med det många tipsade om dvs Miniform droppar för Harrys lilla mage och förhoppningsvis så ska hans magont minska inom kort. Så tusen tack för tipsen sånt är guld värt ska ni veta :)



Grabbigt värre

När man googlar runt på nätet finns det så galet mycket fina saker man vill ha. Här är några rockiga prylar jag skulle vilja införskaffa till pojkvaskern min och som går att beställa här och här



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...