2010-09-29

Den bästa dagen!!!!

Åhhhhhhh...... vilken underbar födelsedag jag haft!!!! Det är ju så fantastiskt roligt att fylla år och jag skiter i att man i samband med det blir äldre för det är det värt :) Var ju ledig idag passande nog.Så min 28 års dag började med en ordentlig sovmorgon fram till kl 12 typ. Efter det kom Daniel hem på sin lunch med en massa överraskningar och födelsedagssång vilket fick mig att skutta upp i sängen piggare än någonsin och sen rullade dagen vidare med en massa fortsatta festligheter :)

Med födelsedagskronan på öppnades dagens frukost och lunch som vi högg in på

Jag ska bli gift, jag ska bli gift, jag ska bli gift!!!!!

Sen fick jag självklart massvis av fina paket från nära och kära som öppnades med stor glädje

Inte att förglömma alla fina kort som jag fick. Syrran slog även till på ett gäng pluspoäng då hon hade skickat grattiskort från sthlm med min favo på dvs svampbob

Tummen upp för denna goda chokladboll och...
världens godaste tårta som Daniel hade köpt hem till mig. Även massvis av pluspoäng till honom då han kan sin sak och köpte precis den sorten jag ÄLSKAR plus att jag fick äta upp hela rosen själv. Snacka om lyx!!

Jag fick även min underbara storebror på besök som ville gratta mig samt mumsa lite tårta :)

Sen öppnades det lite fler paket som bla innehöll...

biocheckar från morfar som alltid är en lika klockren present :) Men det bästa var nog faktiskt....

Det fina fina kortet som Daniel hade skrivet till mig och som gjorde mig både rörd och tårögd

Efter brorsan lilla besök dök även Rebban och lilla Leia upp som även dom ville gratta loss

Och som present fick jag en burk handplockade kantareller från Rebban och en bajsblöja av Leia :)
Senare på kvällen firade jag och Daniel stort med att jag fick välja valfri middag vilket blev ett klassiskt skråvmål på MAX!!

Det blev helt enkelt världens bästa födelsedag och jag vill tacka alla er underbara nära, kära familj och vänner som grattat mig på ett eller annat sätt idag. Puss!!!! Ni är underbara!!!
Sen vill jag bara säga Jag Älskar Dig Daniel du är bäst och förgyller alltid mina dagar på ett eller annat sätt. Ser framemot vår underbara lilla resa tillsammans i massor. Tusen tack!!!

Nää nu är det dags för skönhetssömn så man orkar med morgondagen nu när man blivet så gammal!

2010-09-28

Karl för sin kostym!!

Älska älska dessa två boys som inte kunde valt en bättre klädcombo att ta på sig under Gumball 3000 trippen :) Alltid lika underbart att se grabbar som inte orkar bry sig för 5 öre lyckas göra klockrena klädval. Likt dum dummare i deras sjukt snygga blå och orangea kostymer med hatt och käpp som jag hoppas ni kommer ihåg. Tänk vad mycket roligare livet hade varit om man tex ute på Rex fick syn på lite fler såna sköna snubbar

För min del faller jag pladask och ger dessa grabbar enormt många pluspoäng måste jag faktiskt säga!!

2010-09-26

Back to my roots!

Jaha det ante mig... inte kunde man vänta tills i veckan Ivert som jag egentligen borde heta. Det blev ist så att jag slängde i lite mörk färg i håret för att trolla bort min iriterrade utväxt. Och vips var man tillbaka till hur ens hårfärg egentligen skulle se ut

Dom bästa!

Eftersom både jag och Daniel känt oss lite små krassliga senaste dagarna blev det en mkt lugn helg vilket var välbehövligt. I går passade vi därför på att bjuda hem mamma och pappa på middag då vi önskade lite extra sällskap här hemma i tv-soffan :) Och med bara en unge att ta hand om nu för tiden ( som denna kvällen hade LAN hemma hos sig) så blev en middag i storstan kanske extra lockande :) Men som sagt det är alltid så himla härligt att ha sina underbara päron på besök.

Men hur söta får man vara egentligen?! Hittade detta foto i en kartong här hemma på denna underbara bild. Här var dom väl runt 25 års åldern skulle jag tippa och nu 25 år senare ser dom i princip likadana ut trots 4 vildungar att ta hand om vilket borde få vilka föräldrar som helst att åldras ordentlig i förtid haha. Men det är väl just därför min föräldrar är helt underbara på sitt egna lilla speciella sätt och även därför jag hoppas att man blir precis som dom den dagen man blir stor :) Eller förresten kanske inte precis likadan men till stor del iaf haha .

Puss på er! Ni är bäst!!!

Det hänger på håret


Suck och stön!!! Vad ska jag göra med frillan alltså?? Funderar fram och tillbaka som Vargen i bamse ifall jag ska klippa mig kort kort nu när jag ska gå till frisören i veckan. Har iaf hittat en bra bild att ta med mig så jag kan förklara lite bättre hur jag önskar att det ska se ut. På bild 1 ser ni min önskefrillan i både färg och form ( kanske att jag vågar korta av sidorna lite till ) Men i det stora hela så skulle jag vilja se ut så i håret. Ajaa vi får väl se hur det blir kanske jag gör raka motsatsen och färgar det mörkt

My old boys!

Nu helgen firar mitt gamla jobb D & D 2 år vilket jag så klart inte ville missa utan passade därför på att hälsa på en svänga. På plats var det sjukt konstigt att komma dit som kund och inte som en utav personalen som det tidigare alltid varit. Kan dock inte klaga att jag är på den andra sidan av disken nuförtiden då jag stormtrivs på mitt nya jobb. Men det är oerhört kul att få träffa mina gamla arbetskompisar från förr igen och jag saknar så klart hela gänget i massor. Sen sist jag lämnade bygget har det hänt en hel del nytt i butiken där bla Frank målat en helt fantastisk vägg nere vid jeansen. Han är allt bra duktigt den där karln alltså. Jag hann även med att krama om både Carina och jeans Danne men sen var det full rulle med att faktiskt försöka hinna med att kolla in alla nya kläder :)

Sä här kunde det se ut back in the days då jag fanns tillgänglig att haffa som personal shopper

The artist and his fabolus art.

Lite galnare och lite mer frispråkiga dvs den gamla jeanstrion Franco, jag och Danne :)

2010-09-22

Himmel och pannkaka med sylt och rivna morötter!

I söndags kom ju Daniel hem efter sin Amsterdamtripp. Tyvärr hann han inte mer en landa innan han satt på planet för en 3 dagars jobbkurs i Göteborg. Så ensam hemma igen bjöd jag hem den bästa duon ever dvs Rebban och lilla Leia :) Det är oerhört fantastisk att se Rebban som supermom till världens sötaste och snällaste charmtroll. Självklart hade jag styrt upp gofika med hemlagad kladdkaka + bullar. Jag och Rebban som hör ihop lika mycket som Bill och Bull - Piff och Puff -Hink och Spade har på senare tid inte haft så mkt kvalitetstid ihop som man önskat. Man vill ju träffas oftare men sen kommer jobb, sambo, vardag och rebbans nya liv som mamma emellan vilket inte är så konstigt. Så även om man bor i samma stad kan det vara knepigt ibland att hitta tid att umgås. Detta är dock något vi nu insett att vi måste försöka ta tag i då man saknar varandras sällskap alldeles för mkt. Det var därför enormt härligt att ha henne på besök där allt kändes som vanligt igen.Precis så som det ska vara trots att en ny liten filur var med. Är väl lika bra att vänja lilla Leia med ordentligt tjejsnack då det lär bli mer av den sorten hehe :) Jag är iaf oerhört stolt och lycklig att jag har en sån fin vän som min älskade Rebecca. Sen är det ju även extra härligt att se en människa man älskar vara lycklig vilket det verkligen strålar om henne nu.

Rebecca och hennes nyavunna lilla familj :)

2010-09-20

Just smell me!

Weeiiii!!! I söndagsmorse vaknade jag upp lite smått bakis hemma i sängen med en alldeles nyhemkommen Daniel bredvid mig. Gissa om jag blev glad :) Med sig hem hade han även lite presenter i dom bästa former dvs vit toblerone och parfym! En riktigt bra kille den där Daniel alltså då det var sjukt gulligt och sjukt uppskattad. Parfymen som är min första riktiga märkes parfym luktade som en blandning av lyx och mamma :) Så den blir perfekt att spruta på sig då man vill känna sig lite extra glam glam :) Puss och tack älskling, du är bäst!!


Senare på söndagen var det dags för röstning där vi med bestämda steg tog oss till vallokalen på stadsbibblan där vi gjorde vår plikt som medborgare. Väl framme träffade vi Steve och storebrorsan Pierre eller.... :)

Kvällen avslutades ute i Sävar tillsammans med familjen där vi hade en mycket trevlig avskedsmiddag för Nelle. Finns ju inge bättre än mamma och pappas hemlagade mat ( Jo även Farmors, Mormors och Daniels föräldrars mat ligger riktigt högt på listan ) Efterrätten däremot stod jag och Daniel för då vi tidigare på dagen slevade ihop en mumsig morotskaka som gick åt utav bara den. Sen blev det valvaka resten av kvällen hemma i sängen för att försöka vila upp sig inför en ny vecka och ny riksdag!

Jag håller fulltsändigt med dig Benjamin!

Men jaaaa vilken härlig helg jag haft!
Den började iofs med en ensam fredag hemma i tv-soffan då Daniel fortfarande var kvar i Amsterdam med jobbet buuuhuuu :( Men tur var nog det att jag fick mig en lugn stund då lördagen blev raka motsatsen. För då var det verkligen full rulle från första stund då jag började dagen med att jobba en sväng för att senare dra raka spåret hem tillsammans med Genet my wingman. Väl hemma styrde vi upp tacobuffé, välkomstdrinkar och festade till oss lite med nya partykläder och en uppfräschning av make. Puhaaa... vi hann inte mer än andas ut så ringde dörrklockan där Lisa blev den första att trilla in hemma hos mig lika go och gla som alltid!


Ni som missat vad jag pratar om så hade jag bjudit in till jobbfest för att få möjligheten att lära känna varandra lite bättre. Totalt var vi ca 10 pers och jag är så himla tacksam och glad att alla ville komma :) Kvällen var verkligen jättetrevlig och alla känns som ett riktigt härligt gäng glada laxar att umgås med :) Det var även riktigt kul att Frida lyckades haffa barnvakt kvällen till ära då hon tillsammans med resten av ligan körde dansmaraton på Rex långt in på småtimmarna hehe :) Men den kvinnan är ju helt galet fantastisk då hon på något magiskt sätt lyckas agera världens bästa småbarnsmamma och ha en superkarriär på samma gång. Det är riktigt mäktigt att se och väldigt få förunnat som klarar av att hantera en sån kombination så himla bra.


Så nu så här efter måste jag faktiskt erkänna att kvällen blev en succé och något vi MÅSTE gör om. Och hela tanken med kvällen var ju att lära känna alla bättre vilket jag tycker att jag lyckades med riktigt bra. Här kommer därför lite nya egenskaper hos mina arbetskollegor som jag snappade upp under kvällens gång.
Genet: Kan sitta utomhus i höstkyla i flera timmar utan att bli förkyld dagen efter
Lisa: Att man faktiskt får och kan vara vardags vegetarian
Frida: Is Superwomen in Kii outfit disguise
William: Ska man inte bjuda på jordnötter
Julia: Gick i samma klass som lillebrorsan
Jossan: Har samma bakisproblem som mig dvs kan inte dricka vanligt vatten dagen efter.
Fredrik: Föddes på 1990-talet
Anna: Blivande Sundsvallsbo
Marina: The Dancehallqueen nr 1

Så tusen tack alla för den underbart trevliga kvällen! Det enda tragiska var dock att den bästa kameran fanns i Amsterdam medan min andra variant strejkade och att det därav blev alldeles för få kort tagna :( Sen hoppas jag såklart att även mina arbetskollegor fick reda på lite nytt positivt smått och gott om mig och jag inte skrämde bort dom haha :)

2010-09-17

BÄSTA fredagsunderhållningen!!



Älska älska myrtåget...



Älska älska då lillmusen sväljer apelsinen :) Fy fasiken vad Tom & Jerry äger!!

Kvalitetstid på hög nivå

Nu när Daniel inte är hemma har jag haft finbesök utav världens bästa familj dvs min :) Vi rullade på under onsdagskvällen i klassisk Svensson anda med take home mat från Max E4:an ( Den bästa Max ) och DVD mys hemma i soffan. Mmmmm.... underbart!! Finns ju nästan inget bättre än att få umgås med sina älskade syskon, mami och papi på det sättet. Bara fina storebror som saknades ( och asse )

Filmvalet kvällen till ära blev The Lovely bones som jag redan hade sett men det hade inte någon annan i gänget. Detta gjorde mig sjukt peppad på att även dom skulle få se denna spännande rulle. Kvällen som ni förstår var hur mysig som helst och jag önskar att man kunde planera in lite fler såna. Men eftersom vi är en stor familj + att Nelleskräp tar sitt pick och pack ner till sthlm på måndag blir det svårare och svårare att få alla att samlas. Faan vad jag kommer sakna henne :(










Hon har ju tom fått agera Daniel stand in där hon legat helt utslagen i sängen på hans sida då jag vaknat upp på morgonkvisten. Kommer iofs inte sakna hennes nattpuffande snarkningar haha :) Blir till att ta sista middagen innan flytt på söndag vilket jag längtar till då även Danneboy ska få vara med, weiiiiii :) För är det någon jag saknar galet mkt är det mitt storskräp som är ute på äventyr.

2010-09-15

Bling bling!

Blev bara tvungen att knäppa några kort på dessa snygga smycken som vi fått in på Kii nyligen. Hon som tillverkat dessa godbitar heter Lotta Djossou och hon har verkligen lyckats fånga den där vintagelooken som är så het just nu. Riktigt riktigt fina alltså och jag älskar att hon plockat sin inspiration från naturen. Hela kollektionen som vi fått in är superfin men varianterna på bilderna nedan måste jag faktiskt säga är mina personliga favoriter.

Tuffa örhängen som även passar att använda bara ett för sig om man så önskar

Åhhh... detta läckra armband vill jag bara ha!!!! Sen tycker jag att ringen till blir en så himla snygg kombination tillsammans. Ett måste att lägga upp på önskelistan helt enkelt!

Riktigt riktigt tuff ring som ska likna ett par vingar som slingrar sig runt fingret.

2010-09-14

Mot nya äventyr!!!!

So long, ferwell, aufwedersehen, goodbye! Ja imorgon lämnar Daniel landet för en långweekend i Amsterdam med jobbet. Snyft snyft :( Red Light District here they come alltså haha!! Som tur var ska jag försöka spendera min tid flitigt med annat att tänka. Är ledig imorn så då blir det nog att dra iväg en svänga till Sävar för att kidnappa mina småsyskon så vi kan ha tv/filmkväll hemma hos mig.

Vet ej om ni hört denna nyhet än men Nelle ska ju flytta till storstan på måndag. Galet tänker jag. Underbart, tänker Nelle :) Så även om det känns sorgligt att hon lämnar oss är jag överlycklig för hennes skull när hon nu får chansen att leva livet där det händer lite saker. Blir till att spara ihop en resekassa mkt snart så man kan åka ner och hälsa på henne. Det roliga är dock att eftersom jag inte kommer att se henne under vardagarna vilket man annars aldrig gör heller känns det som om hon kommer finnas där hemma på Granstigen i hennes stökiga rum ( Dvs mitt gamla välstädade rum) sittandes 3 cm från hennes stora dataskräm och blippa på. Ja hon är verkligen bäst och kommer garanterat göra succé nere i sthlm våran lilla lilleskutt som hon är :)

Världens bästa!!!

2010-09-11

På jakt!

Är på jakt efter en ny fin vit kappa att dra på sig i höst. Problemet är bara det alla som jag hittat finns ute på nätet vilket gör det hela lite krångligare att veta hur fint den ser ut på. Sen får den inte vara för stor samtidigt som man vill att den ska vara mysig att krypa in i då det blåser kyliga vindar. Hade också velat haft en huva på jackan men tyvärr verkar det inte finnas att hitta :( Får se om jag slår till på någon utav dessa varianter, men skulle behöva lite hjälp utav er läsare, så vilken tycker ni är finast mån tro??






Guldlock goes bananas!

Måste måste boka klipptid!! Är dock i valet och kvalet om man denna vända ska slå till på stort?? Har i flera år velat pröva klippa mig kort kort typ Pink och Rihanna stil men aldrig vågat mig på att låta lockarna falla så mkt. Har dock mer än någonsin börjat överväga om jag verkligen ska våga mig på detta denna gång. Gahhhh.... jobbigt värre om det skulle se ut som faan. För jag menar det tar ju bara cirka 2-3 år innan håret är lika långt igen. Hmmm...blir till att sova på saken fram till onsdag då jag hoppas kunna få en ny frilla hur som helst.
To be continued helt enkelt!

Dags för fredagsmyssssssssssss!

Igår efter jobbet slog jag och Daniel på stort och åkte iväg på en liten shoppintur till mataffären där det inhandlades en massa godsaker som vi styrde upp med lite senare på kvällen. Det blev hemlagad plankstek med lax och ett glas rött. Vuxenpoäng vuxenpoäng -JA!! Har aldrig ätit lax på planka förr men i teorin lät det bra och det blev det även i praktiken som tur var haha :) Enkelt att göra och mycket festligt att äta, så det är helt klart ett hett tips att pröva på. Fredagen blev som ni kanske förstår himla mysig och jag är så himla glad att jag har min fina Daniel att leva tillsammans med.

Har annars jobbat en svänga idag även fast jag egentligen skulle vara ledig. Men i dessa förkylningstider gäller det att ställa upp då söta Lisa behövde vara hemma och vila upp sig lite :( Får hoppas hon kryar på sig under helgen helt enkelt. Kvällens planer är fortfarande inte satta så vi får se vad vi ska ta och hitta på för något bus. Hmm...ska iaf se till att dra av ett städrace nu men sen blir det att känna av lugnet. Är iofs egentligen riktigt jäkla fest sugen men eftersom vi ska ha jobbfest nästa helg kanske det kan vara en smart idé att spara sig tills dess då det lär bli full rulle ;-)

2010-09-07

Mer glasyr åt folket!

Då var man tillbaka i stan igen och det har redan hunnit bli en ny vecka. September rullar på som bara den och helgens snabbvisit till Sundsvall var lika trevlig som alltid. Kan väl summera helgen som så dvs FIKA FIKA - MAT MAT :) I lördags åkte Daniel iväg till möbelaffären som vi hade planerat och tv-bänken som jag hade tittat ut fick godkänt. Yesss!! Så nu bor den numera hos oss efter att ha slitet ut Tonys stackars muskler då den skulle konkas hem haha :) Blir till att lägga upp bilder inom kort så fort som vi fått den på plats så ni alla får se hur fint det förhoppningsvis blev.


I fredags var det ju som sagt fotbollskväll hemma hos oss då hejandet varvades med cupcakes mumsande tillsammans med Tony, Maria och Rollne som var på besök. Måste faktiskt erkänna att dom blev riktigt riktigt goda mina premiär cupcakes. Så illa illa att challeman blev sjuk så min lilla familj inte fick smaka några :( Ärschh pärs jag får väl dra ihop en ny runda som plåster på såren då dom inte fick smaka denna gång.

2010-09-03

ÄNTLIGEN!!

Kan det vara sant.... Ja det kan det! Vi har efter 3 års tid med gemensam lya stått utan någon vettig tv-bänks möbel men nu verkar det ÄNTLIGEN som om vi har hittat en. Hurrayyyy!! Det roliga är att den första möbeln som vi köpte ihop var en 46 tums flatscreen som sen dess inte haft någon vettig kompis att bo på. Så man kan väl säga som så att det var väl på tiden att vi skulle hitta en. Så nu i onsdags tog jag en tripp med bilen ut till Griba möbler ( som jag nu hittar till efter förra gångens vilse i pannkakan tur med syrran ) och där var den!!!


TV- bänken ser precis ut så som på den första bilden dvs den i valnöt. Sen beror det ju på hur man placerar och kombinerar den. Det viktiga är att det är mkt förvaring och bra höjd på bänken dvs inte för låg för min smak och inte för hög för Daniels smak. Jag har iaf reserverat den till imorn då Daniel ska dit och kolla in den också för att sen köra hem den medan jag jobbar. Så det blir spännande spännande att se om vi imorgon vid den här tiden är tv-bänks ägare :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...