2010-03-30

Påsklov here we come :)

Snart mkt snart så drar jag, Daniel, Challe och Nelle på äventyr till Sollefteå och ett försenat sportlov som nu ist blir till ett påsklov :) Blir till att kramas med farmor och farfar, åka skidor, besöka skattkistan och bara njuta utav att får vara i Sollefteå. Det ska bli så mysigt så och jag längtar som en tok tills vi rullar iväg.

Sollefteå tro det lr ej är ju som mitt andra hem då man har tusen underbara semesterminnen därifrån. Mycket har ju självklart att göra med att min underbara farmor och farfar bor där så nu ska det umgås till tusen och ta igen alla stunder man missat. Farfar som inte är så kry ligger inne på hemmet så det blir till att åka och hälsa på han en sväng vilket känns lite jobbigt. Man blir ju så ledsen av att se någon man älskar så otroligt mkt ligga där och tyna bort i både minne och kropp. Sen blir han ju så glad då man kommer att han börjar gråta och så ledsen då man måste åka att man får ångest långt in i själen :( Det är verkligen hemskt att människor man älskar ska behöva bli gamla och gå bort ifrån en. ush nu blev jag ledsen.

Ska iaf försöka att bara njuta till max utav den lilla stunden tillsammans då jag vet att dom uppskattar att vi hälsar på så otroligt mkt. Och är det något jag vet är det att jag har världens bästa farmor och farfar i hela vida världen :) Puss puss puss på er!! En annan grej vi måste göra nu när vi besöker lilla Solle är att spana efter Mr. Cool i skidbacken, gå på after ski ( nelles önskemål ) , kolla ifall tuppen har värpt, äta farmors goda knäck samt klassikern dvs bli utstirrad utav folket som bor där då dom direkt ser att vi är ett gäng nya ungdomar som hänger på stan haha. Haha ja vad ska man säga.... det kommer bli alldeles alldeles underbart :)

Glad Påsk!!

2010-03-28

Like a lemon

Nu sitter jag här och surar för mig själv inne i datarummet pga ett dilemma som började med att ett sköljningsmedel skulle inhandlas. Suck!! Ajaaa det var den kvällen det, sjukt onödigt att behöva tjafsa om en sån sak men men. Har annars jobbat hela helgen lång och som tur var haft jeanshjälp av en ny talang vid namn Daniel som även jobbar på Carlings i kungsan. Riktigt skönt att ha en till att jobba med under helgen då det ibland kan bli stressigt värre för att hinna med att hjälpa alla köpsugna kunder.

Annars så får jag snart påskledigt, weiiiiiii :) Jobbar bara fram till onsdag då vi sen planerat in att spendera helgen i Sollefteå och Sundsvall. Ska bli så mysigt att träffa farmor och farfar en svänga då det tyvärr sker alldeles för sällan + att dom blir ju så himla glada av att man kommer och hälsar på :) Sen ska vi även hälsa på Daniels familj vilket jag också ser framemot :) Så pepp pepp för snart är det ju påsk vilket även betyder godistider hehe :) Är sjukt sugen på marsipankycklingar som endast brukar säljas i dessa tider och som jag måste försöka få tag på. Blir till att inhandla ett jätteägg med snask att ta med sig på bilturen som underhållning och färdkost hehe :)


Nää nu ska jag dra av ett städryck här inne i rummet då det ser som ett riktigt kaos och verkligen behöver fräschas upp lite. Så Kram på er så länge.

2010-03-27

30 års kalas!

Förra helgen var det supriceparty för den nu 30 år gamla Johnny med C0. Kvällen började med kille VS tjej fest där grabbarnas meny bestod utav bla singstar medan vi tjejer smaskade chips och spelade kort. Lite Barcardi razz senare blev det full huggning i singstar även för min del då killarna och tjejerna blandades för att umgås tillsammans resten av kvällen. Sen var det ju även ett helt gäng Malåbor på plats som pratade om ditten och datten med sin härliga breda dialekt, vilket gjorde allt ännu roligare :)

Kvällen var hur trevlig som helst även om det blev en snabb snabb utgång då både jag och Daniel kände oss mer lockade för Max efter ett tag haha :) En annan grej jag upptäckte under kvällens gång var att plagget jumpsuite inte är det bästa att ha på sig då man intar vätska mer än normalt och pga detta även behöver gå på toa mer än normalt. Blev därför en hel del bök och stök varje gång man skulle lätta på blåsan. Men vill man vara fin får man lida pin som det så fint heter.


Det röda laget dvs Me and the birthdayboy Johnny

Körslaget 2010

Sötisen min med en lite glansig blick vad nu det kan bero på ;)
Ida visar glatt upp kvällens panghit

Legitimation tack!!

Nämen se där vad man kan hitta i Schalgerkön.... nämligen en partyglad Karro

2010-03-21

Du var den bästa!!!

Assrael, Asse, Lars och Lasse. Ja vad ska man säga... kär katt har många namn
Under tiden vi var i Thailand blev mamma och pappa tvungna att ta bort våran äldsta katt Asse :( :( :( Fick veta det av mammsen då vi hade landat i sthlm och med tanke på att man redan innan var helt förstörd pga trötthet brast det då hon berättade vad som hade hänt.
Hon kommer bli grymt saknad då det var den finaste katten man kan önska sig dvs klok, smart och så himla himla mysig.
Under tiden hon levde han hon dock med att avverka några kattliv genom att bla:
  • Råka bli instängd i en grannes husvagn under deras vårstädning där hon sen fick sitta och jama sig hes i några dagar tills sonen i familjen sen hittade henne.
  • Fastna i en annan grannes garagetak där hon åter igen var allt för nyfiken av sig och blev sen instängd. Det äventyret slutade med att jag och mamma fick bryta oss in och plocka ut henne då grannarna var bortresta och inte kunde släppa ut henne själva.
  • Blev i ung ålder avbiten svansen sin då hon och en annan cp katt hamnade i slagsmål och fick som minne av händelsen leva med en liten viftande stump resten av livet.
  • Skadade tassen som hon under en längre tid inte kunde stödja sig på pga att grannens hund jagade upp henne i ett träd där hon sen fastna med klon och gjorde sig illa

Nyfiken i en strut kan man väl säga att hon verkligen var :)

Var hemma på middag ute i sävar samma vecka som vi kom hem och det kändes så himla skumt att inte ha henne där. Hade ju sett fram emot att komma hem och kramas med henne samt kalla henne tjockis . Asse blev 11 år gammal ( tror jag) och även om det bara är en katt blir hon som en nära familjemedlem som nu skapat ett stort tomrum. Känns även jäkligt trist att man inte var där och kunde krama henne hej då innan hon reste vidare till katthimlen. Enligt veterinären var det hennes njurar som hade lagt av.
Jag är verkligen inte bra på att förlora någon jag älskar och önskar att man på något sätt kunde få henne tillbaka vilket man vet att det inte går att göra något åt :( Aja thats life!! Du är sjukt saknad Asse och kommer så alltid vara.

Lillskrutten Asse på hennes favoritställe i sommarstugan. Snyft snyft... hoppas du nu får jaga en massa feta möss och har det bra uppe i katthimlen. Puss!!

2010-03-20

Shopping with the gals


Kom nyss hem från en dag med tjejerna på schtaan :) Insåg direkt att detta är något som vi den senaste tiden varit mkt dåliga på att hinna med. Är ju helt underbart att hinna dra av en fika och babbla ifrån sig lite klassiskt sex and city prat för att uppdatera sin vardag med varandra. Tyvärr hade dom ingen iskaffestarz ( som vanligt ) vilket fick mig att pröva på en söt kaffe latte variant som smakade helt okey. Att umgås med brudarna lockade även fram shoppingguden i en där jag idag hittade en massa snyggt. Blev bla ett par superslitna jeans från Carlings, tuff kavaj från Lindex och ett par härliga skor från Monki + lite små acessoarer till håret. Ja vad ska man säga... det märks att våren närmar sig och att garderoben önskar fyllas på med lite fräscha outfits.
Hann även prova brallor tillsammans med jessica i världens minsta provhytt, gått igenom mammaavdelningen på HM samt tafsat på mammatrosor tillsammans med rebban, de ni :)
Känns fortfarande overkligt att rebban ska ha barn!!!! Och jag menar trots att sötmagen plutar ut som värsta badbollen vill min hjärna inte ta in informationen utan blir mest förvirrad. Ja jösses... om 4 månader smäller det. Rebban kommer ( samt är ) bli världens sötaste lilla mamma. Thats it.


Dagens outfit tillsammans med min nya frilla Fina fina Fia och alltid lika söta jessica med latte och ostfralla i högsta hugg :) Den blivande mamman i sin nya fina frisyr och ubervacker som alltid Girls gone wild inne på Monki Hittade dessa överglada glassgubbar på min väg hem
och en liten fundering flög upp i mitt huvud dvs Hur gay får man se ut egentligen???
Spenderade annars gårdagen ute i Sävar med familjen. Blev middag med mammas supergoda tjockpannkaka som satt som en smäck och sen lite bilder, presentutdelning och resehistorier från deras Tunisientripp. Tyvärr hade dom katastrofväder där sol och värme inte vill existera. Men kanske tack vare det blev det många tillfällen till utflykter Ni kan kolla in syrrans blogg där både bilder och mera info finns på plats

Vardagsmys

I torsdags såg jag till att överraska både Daniel och magen min med att laga en ordentlig middag. Har haft det lite småjobbigt med blodtrycksfall och yrsel så nu är det skärpning då det gäller både motion och kost så kroppen ska börja känna sig bättre. Tog första steget då jag ist för en tallrik flingor lagade Flygande Jacob med saffransbulgur. Mmmmm mumma så gott det blev :) Passade även på att mysa till det lite i lägenhet med lite tända ljus och nya vårblommor på bordet :)

Middag för 2

2010-03-14

Jamie Jamie La Vie

Igår var det schlagerfinal och lillanna gick och vann vilket var lite smått otippat. Har även suttit och youtubat ett tag för att kolla in en massa gamla bidrag från förr vilket skapat både skrattanfall, nostalgi och chock.

Nedan ser ni det vinnande bidrag som jag älskar allra mest och även den tjej jag hade som idol som liten :) Hade i princip exakt samma frilla som sångerskan Sandra Kim vilket jag var mäkta stolt över då. Året var 1986 och jag var 4 år gammal och hon var kanske den coolaste tjejen i hela världen :) Jag var tom så impad att jag lärde mig sången utantill och blev helt överlycklig då jag fick hennes singel på LP-skiva utav pappa som vi sen placerade i vår jukebox. Efter den dagen kan jag väl säga som så att den spelades non-stop, medan en mimande liten tjej med hockeyfrilla diggade hejdlöst intill och hade stora drömmar om att en dag bli framtidens stora melodifestivalsvinnare. De ni :)


2010-03-13

Det ska börjas tidigt :)

Shes got the LOOK

Vet ej om ni såg Skavlan igår men ifall ni gjorde det såg ni även världens vackraste kvinna dvs Izabella Scorupco. Det är faktiskt helt overkligt vad snygg den människan är. Kan som inte sluta titta med ögon lika stora som tefat då man automatiskt blir förtrollad utav hennes supercharmiga utseende. Det sjuka är att det inte räcker med att hon ser oförskämt bra ut, utan hon verkar ju också så himla himla trevlig och vettig trots att hon lever
i det galna Hollywoodlandet. Nää ush det är nästan hemskt att man kan se så bra ut vid 40 års ålder.
Aja.. nu ska jag till att väcka min trötta karl som ligger här bredvid och sover efter dagens intensiva match :) Ikväll blir det annars avgörande hockeymatch mellan Timrå - Luleå att glutta lite på för att sen dra på nattbio och se Shutters Island. Men först måste något stoppas i magen och som ni kanske förstår dissar vi kvällens schlagerfinal där Salem borde ta hem första plats.

Alla heter Glenn i Göteborg...

Bara så ni vet + att det kanske är världens skönaste hejarramsa :)

2010-03-12

Klipp och skuret!

Ahhhh... då var man nyklippt och dom fnasiga topparna från thaisemestern är endast ett minne blott :) Var ju ledig i igår och gick med bestämda steg till Clipshop där både klipp och färg vankades på frisörens meny. 1800kr senare och 4 timmar på salong blev min nya look denna. Blev riktigt jäkla apnöjd trots frisörnojja då jag inte litar på någon. Kunde därför andas ut med ett brett leende på läpparna när jag lämnade min duktiga frisör :) 1000 tack!!! Var dock lite småskraj då håret från luggen föll till marken och jag insåg ingen återvändo här inte.

För övrigt är det helg nu men för min del blir det jobb. Trots detta får jag alltid en helgkänsla i kroppen på fredagar tro det eller ej. Kanske att det beror på att Daniel är ledig och man vet att man ska få umgås lite extra vilket får en att skina upp som en sol. Helger är hur som helst alltid efterlängtade och nu när solen börjat titta fram, snön börjat smälta och våren ligger och lurar bakom hörnet kan man inte annat än att vara glad :)

2010-03-09

Helgens tjejfest!!!!


Sjukt trevligt hade vi det och utgång blev det, yeesss!! Jäklar vilka härliga pinglor till vänner man har, både snygga, roliga och smarta. Jag menar vad mer kan man önska sig :) Fick hälsa på hemma hos Maria med brorsa som hade det supermysigt och själv bjöd jag på Mockarutor ( Inte Kramforskaka som vissa också kallar det ) Det blev mkt tjejsnack om ja ni vet vad... ni som är tjejer fattar ju hehe :) Sen blev det allmän utgång på Rex där något typ av årgångsbyte skett den senaste tiden??? Bara småttingar överallt och jag kände inte igen någon... eller jo jag träffade på Siken haha. Bra taktik där grabben måste jag säga :) Är fasiken skumt alltså vart alla tagit vägen??? Är nästan lite småsugen att lägga in en annons i dagstidningen under rubriken BORTTAPPAT som skulle se ut ungefär såhär:


Förvirrad tjej har sedan sensommaren 09 och fram tills nu lyckats tappa bort en större målgrupp människor födda 80-85 på Rex bar och grill i Umeå. Händelsen skedde väldigt diskret och undrar därför om någon/några sett dessa individer och vart dessa nuförtiden håller hus.
Kanske du som läser detta känner dig träffad eller har du kanske sett eller hört något gällande detta. Var då vänlig att meddela detta till: Ensam på dansgolvet årgång 82


Nedan kommer lite blandade bilder i random ordning som skedde under kvällens gång. Trevlig glutt gott folk och tack tjejer för den supertrevliga kvällen :)


Bästa Bästa Liv


Söta Nina i underskön klänning

Bästa bästa AAAAmanda och jag

Bästa bästa Maria

Weeeeeiiiiiii

Bästa Bäst Burt

Life is Life

Bästa Bästa Therese

Crazy in the coconut time


Bästa Bästa Hoff Hemlighetsfulla och fulla :) Mingel Mingel i Marias säng, de ni! D&D tjejer på hööög nivå ojaaa

Bästa Bästa syskonen Jessie och Jannie + en supersöt Nina

Allt hänger på känslan

och idag är en sån dag! Denna är till dig!


2010-03-06

Ingen badkruka här inte

Den som uppfann kameran ska fasiken ha extra beröm idag, Jag menar det är ju tack vare den som man kommer kunna bevara vår underbara tid i Thailand 2010. Känns lite overkligt att man faktiskt redan varit där och spenderat 3 veckor... tiden gick ju så himla fort och vips var man hemma igen :( Men har iaf varit flitiga med att knäppa kort och filma så nu behöver vi bara trycka på en knapp och minnas allt vi fick vara med om :) Och även om det känns lite deppigt att trippen är över är det ju dags att planera in något nytt äventyr vi kan dra iväg på. För jag menar halva nöjet är ju lite av att längta tycker jag :)
Min fina älskling här brun som en pepparkaka i väntan på solnedgång Lite poolplaskande gör alltid gott i den 35 gradiga värmen Underbar vy med Tube och Poda Island i bakrunden
Färggranna och söta små tuk tuks
Kärt återseende efter 10 år sen sist dvs Poda Island Till havs med longtailbåt och ett stycke Daniel i fören Pressa pressa pressa :) Våran taxi hem till fastlandet



Min fina fina och STORA sjöstjärna som jag hittade på stranden i Ao nang Bikinin på och dags för ett dopp på Railay beachLongtailbåts möte nere vid den härliga strandkanten i Ao Nang

Jag och en jätte annanas som vi hade på hotellet :)baksidan av Poda och dags för ännu ett svalkande dopp i det blå

Men vad är det här för godbit som spolats upp på stranden?? Inte bara jag som passade på att glassa sig i solen ute på Chicken islandAhhhh.....Mums :)Jag i mitt rätta element Jag hugger in på en nygrillad majsis som smakade underbart


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...