2009-10-28

Grattis mamma!

Jag ska berätta om min mamma
för hon är väldigt speciell.
men tro nu inget annat
än att hon är go och snäll.
*
Hon oroar sig för mycket
och är flitigt i sitt tjat
Hon tvättar, diskar, dammar
och bjuder en hem på mat.
*
Hon bakar grymma bullar
och jobbar och står i
Hon har huset fullt med ungar
som för ett jäddrans liv
*
Så glöm en stund med vila
för med 4 vilda barn
det många sena nätter blir
som gör dig arg som faan
*
Så med tålamod till hundra
och med ödmjukhet som få
Så önskar jag dig gratta
till dina 50 år
*
Jag älskar dig mammsen!
hurra hurra för dig

2009-27-10

We were magic!

Här kommer lite vad hände i helgen uppdates :)

Jo, det var ju nämligen så att ännu en inte direkt planerad utgång blev av då Pete The beat var hemma på besök, vilket alltid uppskattas. Blev därför så att vi samlades hemma hos Jacob och jezzi där en trevlig förfest rullades igång med buller och bång. En annan sak som var minst lika trevligt var att rebban hade hittat sig tillbaka hem efter 11 dagar i italen och kunde joina kalaset hon med :) Lite snickelisnack senare lyckades vi alla enas om att Rex skulle bli kvällens utgångsplan och drog därför i samlad trupp in mot schtaaan. När vi väl kom fram till rex kan man sammanfatta vistelsen på detta sätt: Vi kom, vi dansade, vi drog! Måste faktiskt påpeka att det år något skumt som hänt med Rex på den senaste tiden, vilket sett till att det inte alls är lika bra som förr. Hmmmm....why why??? Hur som haver kom jag och rebban på den galanta idén att eftersom vi nu var nöjda med krogliv ville vi ha mat. Så med glada miner och ingen kö ( pga att klockan bara var 01.00 ) beställde vi in ett minmål var, som vi sen satt och mumsade på i lugnan ro fram tills petter ringde.

Som det såg ut så hade även han dumpat rex för att dra vidare och hade det nu kanontrevligt på All stars tillsammans med Rebbans André mfl. Så jag och rebban fick därför en grym beslutsångest om vi skulle orka tagga om och festa vidare lr lägga benen på ryggen och dra sig hemåt. Hmmm.... ett glufs senare så var hamburgaren borta och vi stod plötsligt i garderoben på All stars :) Med bekanta ansikten, trevligt sällskap och Peter Siepen som gäst DJ blev detta en kväll svår att misslyckas på. Blev Olearys nostalgi på alla plan för vad ska man säga Gammal kärlek rostar aldrig! Så det var med trötta ben och ett stort leende på läpparna jag sen somnade på stört och försvan in i drömmarnas värld!

Peter Siepen himself med en klassisk -Hey se på mig jag är lite speciell outfit! Ska dock inte klanka på karln då han spelade riktigt bra musik under kvällens gång och var himla trevlig att prata med. Så hipp hipp hurra för detta original! You go Siepen, you go!

2009-10-26

Kiss me, kill me, thrill me!!!

Suck.... känner mig trött och seg och kommer nog inom kort gå och lägga mig. Ville bara passa på att slå ett slag för den nya pixar filmen Upp, som vi såg på bio med hela familjen igår ( lr förresten inte challeman) Trodde verkligen inte att den skulle vara så märkvärdig, men shit så fel jag hade då den fullkomligt ägde. Skrattade sjukt mkt och njöt av den söta storyn som faktiskt fick mig att fälla några tårar oxå. Så har ni inte hunnit se den tycker jag absolut att ni ska passa på, då den är värd varenda krona. Sen undrar jag ifall det är någon som vet vars man får tag på en likadan hund som i filmen??? Blev hur kär som helst och tror att en sån skulle vara den optimala varianten för mig då den var liten, glad och alldels översprallig :)
Puhaa... dags att lägga sig då det blir en tidig morgon och sen kväll då det först blir inköp med Koola Anna och sen middag med Tiger. Trevligt trevligt och spännande att se hur vårkollektionen kommer att se ut :)

Min framtida vovve förhoppningvis :)



Ja vad ska jag säga förutom att gubben från filmen är en klockren kopia av farfar. Som Conny Svensson upp i dagen :)

2009-10-23

23 oktober = ännu en födelsedag

Sitter hemma hos päronen och har precis grattat världens bästa lillebor Charlie "Challeman" Svensson. Idag fick han även öppna paketen som vi inhandlat och gått och längtat efter att han ska öppna :) Och man kan väl säga såhär att han blev både glad och väldigt väldigt chockad. Så nu är han en glad 18 åring och ett nintendo wii rikare, och det är han verkligen värd. Puss på dig challe, är så stolt över dig! Hade jag hunnit hade jag även bakat denna tårta som pricken över i:et. Nu... idol!

2009-10-21

Andas ut tagning 1


Ahhhhh... idag klarade jag teoriprovet :) Grymt skönt,men jag kan lova att det var på håret. Dök upp frågor som jag aldrig någonsin hade varken läst eller hört talas om??? Fick lite smått panik och gick tillbaka på många frågor för att ändra mitt beslut lr köra en ole dole doff. Då jag väl insåg att det var dags att trycka på rätta knappen var jag helt inställd på att det skulle stå med stora bokstäver UNDERKÄND, vilket det till min förvånad inte gjorde??!! Weeeiiii! Är kuggola nästa som gäller för min del, iiiiiiiii. Blir till att bränna både teoriböcker och övningskörningskylt så fort detta är över, vill jag lova :)


Annars då.... jo jag hade ju inköp för Vila i tisdags som var himla roligt :) Fanns mkt snyggt att välja på, men tycker ändå att deras vårkollektion hade kunnat varit lite roligare i smaken. Hade mr J och Malin på plats med mig för att bolla ideer, men även synas i sömarna så att jag skötte mina kort rätt. Det kändes bra, så jag hoppas verkligen att dom oxå tyckte det. Att jobba med inköp är något jag verkligen tycker är superkul så förhoppningsvis får jag ett fortsatt förtroende att följa med på framtida inköp :) Att finnas på plats och verkligen se det som inhandlas är även det en ENORM fördel då man sen ska sälja varorna. Kan knappt vänta tills jag får hänga fram plaggen och sälja dom till våra kunder. Men visst är det lite knasigt att behöva tänka vår och sommarplagg nu när minusgraderna och snön väntar bakom hörnet.


Men nu när jag väl babblar på om jobbet kan jag även passa på att berätta att jag idag drog av en födelsedagsfika hemma hos Karro där även JP ( the female version, alltså inte snyggjohan som han oxå kalls för ) Maria och Therese fanns på plats. Och jag kan väl säga som så att födelsedagsfikat gick inte av för hacke : ) Det dukades upp gosakgosak och jag insåg snabbt att här kommer det svullas. Blev en himla trevlig stund med en massa prat framtill syrran ringde och plockade upp mig då det blev paketjakt till challe. Bara två dagar kvar tills det blir dags att leverera paketet och sen se hur gla han kommer bli :) Hehe, så roligt det kommer bli. Men ajaaa... nu ska jag slöa och verkligen bara SLÖA då jag dom senaste dagarna inte gjort annat än att tråka med teori. Så peace out, som Pete the Beat brukar säga :)

Det kommer mera....

Some more pics från helgens girlparty :)
Från depp till pepp.... nedan ser vi Karro efter lite XYZ Saft :)
Det man ser i Marias hand kan ju ha något att göra med bilden :D Eller kanske inte ;)

Supersnygga pinglor att man nästan kan förväxla denna bild med ett nyårskort

Jag och Nina som även ingick i klubben, Vi trivs bättre på golvet :)

2009-10-18

Girls night out!

Igår var man ledig och hade egentligen planer på att bara vara hemma med D och slappa i soffan men så blev det inte vill jag lova. Partypinglorna Karro, Jessi, Maria, Janni, Nina och Amanda hade nämligen bokat in mig på party party kväll hemma hos Karro. Svårt att tacka nej till ett sånt erbjudande och fick tyvärr avboka soffan och Daniel, för att dressa om sig och göra sig festfin inför kvällen där det var Schlagerclubs premiär på schemat. Sen var vi helt enkelt för fina i kanten att vi sket i VIP inbjudan och middagen, utan trillade in lite senare med buller och bång, precis så som vettigt folk gör :) En annan sak som hände i veckan var att Karro fick kicken, vilket ingen kan förstå varför??? Är helt sjukt hur man kan bete sig så mot folk och skämes på ledningen som nu bevisat vad dom verkligen går för. Fy faaan säger jag bara!!! Kommer bli både tomt och trist nu när varken Maria eller Karro kommer finnas på plats att förgylla mina dagar längre. SNYFT SNYFT!!! Tur att jag iaf har kvar Frank the tank att busas med :) Skulle kunna babbla på i många elaka meningar till om hur illa jag tycker detta som hänt Karro är, men blir så himla deppig av bara tanken så jag låter det vara.


Jag och världens bästa Karro!
Någon som inte har så mkt att klaga på :)

Tripp trapp trull kör klassisk nattispose

Fullt ös medvetslös :)

Hur som helst så var gårdagen så himla trevlig att man aldrig riktigt ville att den skulle ta slut :) Blev schlager för hela slanten o mina girls var så himla festfina, även om 2 stycken lyckats dar på sig samma klänning ;) Drog tom av några moves med högsta hönset som njöt till fullo. Sjukt!!! Men säger jag såhär att gårdagen var sjukt trevlig så var min morgon dagen efter den totala motsattsen. Vaknade kl 9 då jag inte längre kunde sova pga av att jag hälften ville spy och hälften ville svimma. Blek som ett spöke pga av blodtrycksfall infann sig paniken då jag någon timme senare lovat jobba extra på Outleten. WHY WHY!!! Som tur var har jag världens bästa karl som tar hand om mig till hundra procent och som jag alltid kan luta mig mot då det behövs, och jag kan säga såhär att denna morgon behövdes det någon att luta sig mot ordentligt! För det är något som inte riktigt stämmer då Daniel sitter i vardagsrummet och kommenterar högt att det är en hel hög jättesöta igelkottsungartv:n. och jag inte springer som en tok fram till tv:n för att oxå se, utan hellre ligger kvar i sängen. Nää det var inte en trevlig morgon och en sådan som ser till att man säger den klassiska frasen JAG SKA ALDRIG MER DRICKA!!! Eller hur tänker ni och även jag haha ;) Ikväll blir det iaf en lugn kväll i soffan med D, fast jag kanske borde sätta igång och plugga körkortteori oxå då jag ska göra provet på onsdag :) Weeeiii snart snart blir det uppkörning oxå, gah!!

Nää nu är det dags att sluta men tänkte bara framföra några punkter som även dom måste få sägas.


  • Kom hem Rebban, jag saknar dig min fuskunge som ligger och glassar sig med sin käresta i vackra italien!!! FUSK!
  • På fredag fyller lillebrorsan 18 och vi har hittat den optimala presenten. Längtar, längtar att se hans fejja då han öppnar paketet :)
  • Sen är jag avis på syrran som dom senaste dagarna suttit framför datorn nonstop och spelat sims 3. Buhuuu jag vill oxå!! Även där FUSK!!!
  • Sen tänkte jag passa på att ge dagens ros till min kära Daniel som jag älskar såå mkt och som tar hand om mig så bra. Om Daniel är hinken så är jag definitivt hans spade och det vill jag alltid vara :) Pusss på dig!!!

2009-10-15

Ursäkta röran

Måste tyvärr be om ursäkt att jag inte kunnat blogga något på flera dagar då min och Daniels kära datorer fått cp-krupp. Har grova i-lands problem tack vara detta vill jag lova! Men ska försöka få till dumburkarna så fort som möjligt så man kan uppdatera sig om allt som hänt den senaste veckan. Så håll ut mina kära läsare för den som väntar på något gott får alltid vänta lite längre ;) Bjussar på denna gobit så länge. Är ju nästan så man blir lite kär ;)

Hoj!


2009-10-04

Dags för tårtmånad!

Då var vi inne i oktober, vilket betyder att vi gått in i den så kallade tårtmånaden på både gott och ont. Anledningen till detta är att 90 % av folket man känner fyller år i denna månad, vilket resulterar i att man trycker i sig mycket tårta som i början är jättemumsigt, men som efter några gånger för mkt inte smakar lika gott, hör och häpna.

Idag är mina planer att vara uppe sent och nattsudda då jag är ledig 2 dagar på raken, ahhhhh. Lovely säger jag bara :) Ska sova ut ordentligt imorn för att sen träna, dra en svänga på stan och bara göra sånt som faller mig i smaken. Tänkte därför passa på berätta om helgen som blev riktigt lyckad. Fredagen var väl ifs rätt lugn då jag bara höll mig hemma, medan Daniel och co hade grabbkväll med bastu och biljard. Somnade kl 23 och vaknade inte ens av att Daniel kom hem och kröp ner bredvid mig, vilket är mkt ovanligt?? Måste ha hamnat i en ordentlig djupsömn och kände mig oerhört pigg på lördagsmorgonen, vill jag lova :) Peppad till tusen sprang jag in i köket och la fram frysta räkor och kräftor som mamma och pappa fiskade upp i somras. Mmm...har länge gått här hemma och längtat att få lägga dom på en rostad fralla med goröra till. Nu kan man ju tycka att det är lite väl sent att ha kräftskiva i oktober månad,men inte jag inte :) Detta var något som även Rebban, Jacob och Jessika höll med om då, dom joinade kalaset på kvällen. Blev en kräftskiva/födelsedagsfest som blev precis lika trevlig som jag hade hoppats på. Paket, vin, vänner, kräftor och partyhattar är helt klart något i min stil och som får mig på topphumör :) Tyvärr skulle jessika upp och spela match och jacob iväg på scarre, så det blev endast jag och Rebban som siktade in oss på Rex där vi såg till att dansa loss för oss alla fyra. Nedan ser ni lite bilder från kalaset...


Spana in rimmet alltså. Mkt bra pysslat jessi, och jag kan meddela att även innehållet uppskattades på hög nivå, då det var en supersnygg tröja från Carlings som jag dreglat efter den senaste tiden. Så puss på er jacob, jessi och Rebb för den perfekta presenten.


Världens bästa persika med tummen upp att det var grönt att sätta igång kvällen kräftskiva. TOT TOT!!


Weeeiiiii kräftskiva...... :)
Jag och rebb i ett klassiskt partykort! Dvs den 348:e bilden i samlingen skulle jag tippa på :D

Hur som helst fortsatte kvällen i samma trevliga anda och mötte även upp Daniel med fotbollslag som hade avslutningfest, passande nog :) Detta ledde till ännu mera dans och jag kan säga som så att det var en mkt trött Natalie och Daniel som sen vandrade hem och sov ut ordentligt dagen efter.


2009-10-01

Återvändarhelg!

Har varit fullt upp hela veckan lång att jag knappt haft tid att blogga, tänkte därför passa på nu när jag har lite tid över att berätta hur förra lördagen utspelade sig. Eftersom Pete The Beat var hemma i stan på snabbvisit hade det planerats in reunionparty ute i Tuvan med ligan :) Tyvärr var bubbelpoolen trasig men hade en badtunna som backup som jag hade gått och väntat på att få hoppa i hela veckan lång. Tyvärr var fallet så att både jag och Rebban kände oss inte hundra, pga att vi lyckats dra på oss ännu en förkylning, vilket såg till att vi höll oss torra.

Partaj i Tuvan brukar ju alltid vara en hit och det blev det även denna gång då vi hade det hur trevligt som helst med en massa prat om gammalt och nytt uppe på ljugarloftet. Blir som en speciell stämning då gamla ligan samlas och umgås som förr i tiden, och man kan inte gör annat än att bara njuta :) Då vi glada i hatten tillslut bestämde oss för att rulla in till stan fick allas kära Robban agera taxiverksamhet och blev avsläpptaInvito där vi inte blev speciellt långvariga. Hann med att träffa Daniel en snabbis och sen pussa han hej då eftersom det tydligen var dags att hinna med nästa ställe som blev nya Olearys. Väl framme fortsatte trevligheterna med att bara sitta ner och umgås i varandras sällskap. Är verkligen värdelöst att Petter flyttat till sthlm :( Får hoppas att han tar sitt förnuft till fånga och flyttar tillbaka soon. För borta bra, men hemma BÄST!! Runt stängning lämnade jag och Rebb härskapet för att shoppade pizza, men kom efter ett tag på att vi saknade lite sällskap och ringde ditt boysen som joinade oss i höstnatten. Blev en kanonkväll precis som vanligt då alla rätta personer är på plats, och man får hoppas att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång :) Så tack för den trevliga kvällen ligan.... var bara JP the man som saknades och en efterfest, eftersom det är det vi är bäst på :)

Världens bästa Jesus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...