2009-05-26

Världens bästa!!!!!


Här har ni dom, världens bästa farmor och farfar alla dagar i veckan.
Hemskt att tänka att man en dag ska måsta leva i en värld då dom inte finns kvar att krama eller prata med längre. Ushhh..blir helt gråtfärdig bara jag tänker tanken :( Önskar att det fanns ett sätt att stoppa deras åldrande som tex i filmen Cocoon. För er som inte sett denna film handlar det om ett gäng pensionärer som blir unga på nytt då dom är och smygbadar i pool fylld med magiska alienägg. Haha ja jag vet sjuk story men ändå väldigt charmig då hela seniorgänget blir som unga på nytt och får tillbaka både ork och livsglädje :) Farfar som fyller 86 år i sommar
är ensam kvar i livet från en syskonskara på 10st, de ni. Helt galet egentligen. Ja menar fatta vilken samhällsförändring han fått vara med om, fanns ju knappt el då han föddes och idag skulle människan typ gå under med 1 timmes elavbrott då allt styrs av denna tillförsel. Its a sick world!
Längtar som bara den tills det blir midsommar då vi ska åka ner till stugan för att umgås, prata gamla minnen, åka flotte, äta farmors goda mat och bara njuta utav deras sällskap till fullo då man aldrig vet vilken dag denna underbara era kan ta slut.

Jag älskar er otroligt mycket och hoppas att jag blir likadan som er den dagen jag blir gammal och grå. Ja menar blir jag bara hälften så snäll och omtänksam har jag ingen anledning alls att oroa mig för att bli en oldie jag med :)

Pussar och kramar på er. Ni är bäst!!!

2009-05-22

Mycket vill ha mer

Åhhh suck....är så mkt fint jag önskar köpa hem till lägenheten nu så det är nästan hemskt :( Tyvärr blir det till att försöka hålla i pengarna denna månad då det snart vankas semester då lite extra cash kan komma till stor nytta då det ska ut och resas. Blir till att ha ledigt 2 veckor i sommar vilket iofs är ingenting men iaf något. Blir till att spara semsterdagarna till lite senare då det vankas utlandstripp, vilket kommer kännas underbart. Får hoppas att det blir en bra sommar v.29 och v.30 då det blir Ssvall, Göteborg och sommarstugan i Solle. Ahhh längtar som bara den att få ligga på flotten och glassa i solen för att lite senare ta ett svalkande dopp i sjön :) UNDERBART är bara förnamnet.

Nää nu när jag fått skriva av mig en snabbis ska jag ta och vika lite tvätt, suck!! Blev stortvätt under gårdagen då 3 stycken fullproppade ikeapåsar fick smaka tvättmedel och rulla runt moves. Fattar inte att man aldrig lär sig att försöka tvätta lite om så man inte står där med hela garderoben hängandes i tvättstugan. Är ju så sjukt tråkigt så inför nästa omgång får det baske mig inte gå så långt gånget som sist. Trevlig kväll gott folk!!


Denna rottingsoffa skulle passa perfa ute på mysbalkongen


Efterlängtar designlampa som bara ska inköpas inom en snar framtid

Snygg och stilren tv-bänk som skulle göra vårat vardagsrum komplett

2009-05-19

Dream on....

Idag är det tisdag vilket betyder att att jag är ledig, ahhhhh!! Detta lilla fenomen såg även till att jag valde att ligga kvar i sängen några timmar extra och bara mysa bland alla kramgoa kuddar, samt spenderade några härliga äventyr i drömmarnas värld. Att drömma är något jag är grymt bra på vill jag lova och kan i princip ärligt erkänna att man på ett sätt lyckas leva dubbelliv då man under nätterna gör allt sådant som man annars aldrig skulle hinna med eller ha möjlighet till att göra i vanliga fall. Självklart ser drömmarna också till att man gör sådant som man annars aldrig skulle våga sig på att göra vilket gör drömmarnas värld så fantastiskt och alltid lika välkommande att besöka. Farligt, farligt men härligt härligt helt enkelt ;)

Annars är jag rätt låg sen helgens tyvärr upprepande händelser från vissa!!?? Vet varken ut eller in vad man ska tänka eller tycka och sätter därför automatiskt på autopiloten som får sköta resten tills tankarna klarnat lite. Suck!! Blir till att dra en runda i city för att kanske köpa mig en stunds lycka, vilket jag oxå är sjukt bra på haha :) Hoj hoj så länge.

........

Breathe you out, breathe you in
You keep coming back to tell me
You’re the one who could’ve been
In my eyes, see it oh so clear
It was long ago and far away but it never disappears

I try to put it in the past
Hold onto myself and don’t look back

Chorus
I don’t wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I’m out from under
I don’t wanna feel the pain
What good would it do me now
I’ll get it all figured out
When I’m out from under

So let me go
Just let me fly away
Let me feel the space between us growing deeper
And much darker everyday
Watch me now and I’ll be someone new
My heart will be unbroken
It will open up for everyone but you

Even when I cross the line
It’s like a lie I’ve told a thousand times

Chorus
I don’t wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I’m out from under
I don’t wanna feel the pain
What good would it do me now
I’ll get it all figured out
When I’m out from under
Britney Spears Lyrics on www.lyrics-celebrities.anekatips.com

Out from under
from under
from under
from under

Bridge
And part of me still believes when you say you’re gonna stick around
And part of me still believes we can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let’s just say goodbye
Forever

Chorus
I don’t wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I’m out from under
And I don’t wanna feel the pain
What good would it do me now
I’ll get it all figured out
When I’m out from under

I don’t wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I’m out from under
And I don’t wanna feel the pain
What good would it do me now
I’ll get it all figured out
When I’m Out From Under

From under, from under
From Under

2009-05-13

Vårkänslor

Känner mig glad, pigg och allmänt kär i livet och allt vad det innehåller. Vet inte om det är pga årstiden att det småspritter i kroppen lite då och då, men det är iaf en härlig känsla så jag hoppas att den stannar så länge som bara möjligt :) Är så tacksam över att jobbet går bra och att dom man jobbar med är såna härliga människor på alla möjliga sätt. Det gör oerhört mycket att man trivs med folket man spenderar dagarna tillsammans med. Är också väldigt tacksam över vår härliga lägenhet som vi nu får använda till fulla med soliga timmar på balkongen och myspys i solstolarna. Är ju så underbart att det är ljust ute tom nu då klockan börjat närmar sig halv 11 är det fortfarande inte helt mörkt ute, yessss. Det är ju egentligen detta som gör att man härdar ut alla mörka vintermånader och glömmer dom på 3 korta så fort våren och sommaren drar igång. Fy fasiken vad bra det är att leva i Norrland egentligen haha :)

För övrigt längtar jag till helgen då det vankas Grillparty om vädret tillåter, vilket det måste!!! Kan knappt bärga mig längre efter nygrillat kött, halumiost, majskolvar och grillspett. Gahhhh så gott det ska bli! Blir annars till att se Melodifestivalen för heja fram La Vouix på en första placering då det faktiskt är dags att Sverige tar hem hela skiten igen. Go sweden, goo!!! Är ju faktiskt ledig denna helg vilket var ett bra tag sen, så nu jäklar blir det till att utnyttja tiden till max och göra en massa skoj, weeiihoo :)

Börjar rulla in i Stockholmstider oxå, vilket betyder att man alltid runt denna tid på året på ett eller annat sätt åker iväg för att hälsa på i storstan för lite xtra action. Blev en roadtripp med boysen förra året och innan dess var det den heliga Justin Timberlake konserten som hägrade. Fick just upp några härlig flashbacks i huvudet från den dagen och minns igen hur sjukt kul och bra det var :) Skulle vara kul att försöka åka iväg på något sådant igen som tex Britney i globen eller Coldplay på Stockholm stadion eller varför inte Madonna på Ullevi!!! Blir till att fråga i någon kiosk imorn om man kanske kunde få köpa sig en Trisslott som ger en vinst i både tid och pengar.Nej du... nu gäspar skorpan. Time to sleep!!

Nedan: Minnen i bildformat från Justin konserten i Stockholm 2007

I samlad trupp på väg mot Justin ;)


MÄKTIGT DEL 1


Att Timberland var med och uppträde borde även det stått med på schemat


På väg mot Globen med biljetterna i högsta hugg

MÄKTIGT DEL 2

2009-05-10

DD PARTAJ!!


Jeansbrud och Lagerbrutta på G

Här är jag på väg in i lördagsdimman ;)

Bossen Fredrik och Jens senioren Franco the Man


Fredrik rockar loss järnet med guran :)


Gruppbild med många glada miner

En nyfiken granne som försöker smita in och joina kalaset

Fullt ös och uppladdning inför kvällens utgång på Cover

Jag eller dvs "Den rosa discokulan"

Jag, Andrea och Fredrik on the dancefloor

Kvällens drink

Så här mysigt hade vi det på Coverclubs dansgolv


Ett stycke partyladdat Andrea


Carina, jag och JP (Jennie) posar loss
Fyyy fasiken vilket party det var!! Längtar redan tills nästa vända ;)

2009-05-05

Vill haaaaaa!!!!


Såg en kopia av denna drömbil utanför våran lägenhet och blev kär!!!! Vill ha nu nu nu nu nu!!!!
Innan jag dör ska jag äga mig en sådan, baske mig! Corvette Stingray I LOVE YOU!!!

2009-05-04

Då var det måndag igen.

Har jobbat på idag som vanligt och fick ett glatt besök av Jessica, vilket var roligt. Blev lite konstsnack och pepp inför kommande projekt då det blir till att designa T-shirts. Kan bli riktigt spännande och tänkte därför under morgondagens lediga tid dra iväg på stan och inhandla pennor och papper som jag lovat Franco alldeles för länge nu. Dags att ta sig i kragen helt enkelt

För övrigt blev det en upp och ner vänd helg då Daniels mamma och pappa blev tvungna att åka upp hit till Umeå för en akut sjukhusvisit. Blev att dom trillade in kl 3 i torsdags natt vilket oxå resulterade till att Daniel som i egentligen skulle åka ner till Sundsvall i helgen fick ställa in sin tripp. Anledningen till sjukhusbesöket berode på att Daniels pappa plötsligt tappat synen på ena ögat, scary!!! Själv jobbade jag hela helgen, men tog mig i kragen och valde att dra en utgång med Rebban och Jessica under lördagen. Blev lasagnemiddag hemma hos Pappa Pontus och sen rullade glädjetåget vidare till TC för att besöka deras nyrenoverade lokaler. På väg in, stående i krogkön joinade även Dannyboy och Tony The Tiger resten av ligan, vilket uppskattades :) Tyvärr blev det inte så mycket dans som man hade laddat upp sig för, då musiken inte var den bästa. Tummen ner på den kategorin faktiskt, vilket var surt. Efter stängning avslutades kvällen med en fettbomb, a la panpizzaQueens. Kanske var det pizzan som räddade min söndag då jag slapp jobba bakis så som jag hade planerat vilket var oerhört skönt. Tacka vet jag smält ost och deg, värsta dunderkuren för fylla.


Partydonnorna och en nyfiken nisse i bakrunden som inte heller kan hålla sig ifrån att vara med på bild ;)

Fyllekonst och PR-kupp på samma gång

Lite kramkalas hanns så klart oxå med under kvällens gång :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...