2009-02-28

Så sant, så sant!

Jag blev ett måndagsbarn. Hela livet blev en helg. Mmm, nu är det måndag snart och jag lever för ikväll. Sena nätter, tomma glas, Femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)

2009-02-26

Lördagens Bandgräl

Lite kort från helgens fest då det blev heta diskussioner när någon sabbade för alla andra så låten dog i Guitar Hero World Tour..... hemska tider!!! Vissa hade åsikter om vem det kan ha berott på, men enligt Daniel så var det definitivt inte pga hans sång :)

Det var inte jag!! påpekar Daniel bestämt, medan Johnny instämmer med tummen upp.

Daniel gör ett ärligt försök att fly in på toan, medan Tony jagar efter med heta motdiskussioner om vem som sabbat för vem :)

No more split ends!

Idag var jag och klippte mig och blev riktigt nöjd med resultatet, tack och lov :) No more dreads för min del, vilket känns alldels, alldels UNDERBART!! Har även bunkrat upp med diverse hårprodukter... så nu jäklar ska jag iaf försöka hålla kvar kvaliten på håret så länge som möjligt.

Har annars i veckan lekt sjuksyster åt Daniel som aldrig, och då menar jag verkligen aldrig blir sjuk lyckats drabbas av matförgiftning :( Har spekulerat fram och tillbaka och fått fram 2 st heta bovar i dramat. Antingen var det en subway macka eller en färdigrätt från ICA med potatismos och köttbullar som ställde till det. Tyckte så grymt synd om honom då det inte allt för längesen var min tur att köra Gustavbergsbussen, om ni fattar vad jag menar ;) Som sagt finns inge värre med illamående!!

Har under Daniels dagar hemma lyckats lurat med han att spela Littel big planet med mig, vilket snabbt förvandlades till ett beroende för oss båda. Efter en hel dags spelande med Daniel satt jag själv uppe till kl 4 i morse igår och hade grymma problem att slita mig ifrån spelkontrollen. Fruktansvärt underhållande spel där ett bra teamwork verkligen spelar en STOR roll :) Sen är ju gubbarna man spelar så fruktansvärt söta att man önskar att man hade kunnat adopterat hem dom :) Kom på att det påminner sjukt mkt ett annat favoritspel som jag spelat på datorn som heter Neverhood. Fast det spelet är betydligt mkt sjukare hahaha. Ni som spelat det fattar vad jag menar och jag skrattar inombords för mig själv då jag tänker på diverse radiostationer man kan höra på under spelets gång. Hahaha ja jösses, måste fasiken ladda hem och spela det med lillebrorsan inom en snar framtid haha :)
Jag och Daniel som littel big planet gubbar :)

Lergubben i Neverhood som är så sjukt lik en kille jag känner, vilket gör spelandet tusen gånger mer underhållande :)
Hahahah ja vad ska man säga... kungspel!

2009-02-23

Snart är det klippt!!

Nu har jag äntligen bokat klipptid, yeahhhh!! Brukar gå alldels för länge mellan gångerna och om jag minns rätt så var det senast i augusti jag fräschade till topparna. Ska bli grymt skönt med tanke på att mitt långa slitna hår tjorvar ihop sig och skapar svårkammade dreads i nuläget. Vill helst inte tappa något på längden men denna gång är det nog ett måste att kapa av en bit för att håret ska kännas normalt igen :( Har lust att slinga upp håret oxå men får se om jag kanske tar och gör det lite längre fram.

Så nu är det bara att pepp, peppa tills på onsdag då det förhoppningsvis blir en lyckad makeover :)

På plats i frisörstolen för att förvandlas till en äkta rock chick passande kvällens modevisning på Kramm.

2009-02-19

Hej och hå, så det kan gå!

En mycket oväntad och sjuk sak har nyligen hänt här i veckan. Började med att jag i samma veva innan jag fick Carlingsjobbet skickade in en arbetsansökan till Dressed & Denim då dom sökte avdelningsansvarig till butiken. Överlycklig över extrajobbet på Carlings glömde jag snabbt bort att jag hade sökt men blev senare påmind då D&D:s chef Fredrik hörde av sig på tisdagskvällen för att meddelade att jag fått tjänsten. Sickt!!!!!!

Kan meddela att jag funderat på saken iaf erbjudandet skulle bli av och haft grym beslutsångest då jag trivdes så sjukt bra på Carlings med Jessica och Sofie. Men en heltidstjänst är ju alltid en heltidstjänst och som för tillfället inte direkt växer på träd med dagens ekonomikris. Så efter lite övervägande fram och tillbaka bestämde jag mig för att tacka ja. Ska börja jobba den 2:a mars och tycker det ska blir riktigt spännande att se hur det ska gå :)
Men som det ser ut så kommer jag få möjlighet att fortsätta hoppa in och jobba lite extra då det passar in med mitt nya schema upp på D&D. Så på ett sätt får jag ju behålla kakan och äta den, vilket inte är helt fel ;)
Jag in action inne på Carlings i Kungsan :)

2009-02-17

Ta mig tillbaka till härligheten, please!!

Ölandtrippen 08 som inte gick av för hacke! Här kommer några bilder från denna underbara tripp, dock i den censurerade versionen ;)


2st Ölandsfan

Laddar upp med lite dryck inför kvällens program

På Öland var glassarna större än hemma vilket uppskattades :)

Rebban goes crazy på en utav alla förfester :)
och jag med, Åhhhhhh....kvasta loss!!!!
Jag och en partyhatt är lika självklart som hink och spade, spela roll vilket håll den sitter åt ;)


Happy hour på Strand hotell dvs på världens bästa uteställe

Jag och Rebbs on the dancefloor, yeehaaa!!
Fia och jag drog av ett smile innan kvällens rajraj drog igång på riktigt

2009-02-15

My Happy Valentine!!

Hotellvistelse, hotellfrukost, Rosor, Bubbel, Bastubad, myspys, På Spåret mm.... Ja så kan jag sammanfatta min alla hjärtans helg som var helt underbar :)




Incheckning till rum 313 fredagen den 13:e...hur ska det här sluta??

Jag luktar på mina fina rosor som jag fått av Daniel :)
Uppstigning med morgonfrilla och hotellfrukost som vankas....mumma!!

2009-02-12

Full rulle.....

Kom nyss hem från en tripp på stan där jag hann med att stöka undan några viktiga ärenden. Blev ett besök på banken och sen återlämning av lister på Claes Ohlson. Drog även en vända förbi Flott där det var kaos pga deras utförsäljning där folk krigade och slet efter lite billiga kläder. Var alldels för mkt ståhej för min del så jag trippade vidare till Carlings för att hälsa på Jessica en sväng och höra hur dagens försäljning gått. Jessica som alltid är lika go o gla lyckades få mig att gå loss på jeans avdelningen för att pröva lite nya modeller, där jag självklart blev kär i ännu ett par Miss sixty :)

Kollade även in butikens nyskyltade fönster där Jessica plockat fram några par av sina egendesignade Vansskor som var riktigt grymma! Så jag tycker absolut att alla som har vägarna förbi kungsan tar sig en titt både i och utanför butiken ;)

Annars då?? Igår dök lillebrorsan in på ett impuls besök där han varvade ett klassiskt spel som vi nött i många år. Har ni en ps2:a och inte spelat Mickeys Wild Adventure, så do it!!! Jag vet... låter som värsta geek spelet, men jag kan lova att det är riktigt bra och värt att försöka sig på. Under gårdagen hann jag även med go fika på Waynes tillsammans med rebban där vi pratade om sånt som vi alltid pratar om dvs boys boys boys ;)

Förutom allt detta så har det hänt 2 saker som fått mig på ett förvirrat humör. Det första är ett telefonsamtal om ett erbjudande som jag inte klarar av att ge ett beslut om just nu. Det andra är att Zäta ska bli pappa med den där jäkla Emma Andersson!!!!!!!! Fyyyy och ush att sno åt sig mitt gamla ragg på det sättet :(

Detta slog vi till på, mumma!
Piff och Puff
Poesie stund från rebbans dagbok ifrån London tiden fick oss båda på skratthumör :)

2009-02-09

Ljus i vårt hus!

Måndag igen och fortfarande snöväder ute, helt sjukt! Måste ha snöat över en halv meter dom senaste dagarna, vilket skapat enorma snöhögar lr rättare sagt berg i varje gatuhörn. Ska jag vara ärlig så är jag inte långt ifrån att inhandla första bästa pulka och dra en åktur i ett utav bergen här bakom Norrlandsoperan. Nån som har lust att haka på?? Bygga snöborg funkar det oxå om så önskas ;)

Annars var det en fullproppad helg med en massa skoj. På fredagen checkade Johanna, Christoffer "CH" och deras söta vovve Wilmer in på hotell Järnvägsallén vilket var riktigt trevligt. Blev hotellfrukost varje dag och Johanna gav mig en snabbkurs i hur man lär sig koka kaffe, de ni :) Förutom allt detta blev det både jobb och räkparty under lördagen som var riktigt roligt.

I samband med Sundsvall besöket fick vi även hemlevererat vår taklampa som vi längtat efter i flera månader. Så under söndagskvällen hade jag en frustrerad halvnaken handyman vid namn Daniel som dolade på med diverse kabeldragning och takborrning under flera timmars tid tills lampan satt på plats och hade en fungerande tändknapp :) Pussssssss på dig älskling för din ihärdighet och att vår fina lampa äntligen är på plats. Du är bäst!!


Vår nya snygga bubbellampa :)


Min egen Mr.Handyman :)

2009-02-05

Lystring, lystring!!!

Nu på lördag tycker jag att alla som jag känner ska hälsa på mig i butiken och att shoppa loss på allt vårnytt som vi plockat fram :) Så ladda både plånbok och kort så synes vi ;)

2009-02-04

Ibland blir man allt bra överraskad

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändis

Shoppa bör man annars dör man!

Detta mina vänner är en klassisk fras från ett äkta shoppoholic dvs något som jag själv skulle kunna säga flera gånger per dag!! Drog en vända på stan idag med systeryster för att "bara titta, inte köpa" Gick ju skitbra ska ni veta....NOT!! Hann besök typ 2 butiker innan det var kört och shoppingdjävulen högg tag i en, igen. Suck!!

Hittade denna supersnygga playsuit som jag först och främst tänkte då jag såg den -Satan så snygg men den ser nog inte lika bra ut på. Denna första tanke lyckades få mig att glömma bort den för en nanosekund tills både syrran och butiksbiträdet lyckades övertalde mig att iaf prova outfiten. Ok, tänkte jag och sneglade lite snabbt på prislappen som redan då gav mig en varningssignal att detta plagg Natalie Svensson har du inte råd med just nu. Men innan jag hann ta åt mig denna viktiga information hade både ben och kropp automatiskt trippat in i provhytten och lyckats dra på sig hela plagget. Here we go again, hörde jag den lilla shoppingdjävulen sjunga med en överlycklig stämma samtidigt som jag lyfte upp huvudet för att spana in resultatet i spegeln
-Helvete!!! Playsuiten satt som en smäck. En stor ångest blandad med lycka drog över mig som en våg. Cha ching, sa det i kassan och där stod jag med en fylld påse och 1000kr fattigare.

2009-02-02

Så jääävla braaa!!!

Idag jobbade jag mitt första pass på Carlings som gick hur bra som helst. Fick lite inskolning med kassan och självklart lite tips och trix från eliterna Jessica och Sofie :) Kändes så himla kul så att tiden bara sprang iväg tills det var dags att gå hem igen, vilket jag inte alls hade lust med. Längtar, längtar tills nästa pass då det blir att lägga i ännu en växel för att kränga lite extra och lära sig så mycket som bara möjligt :)

Bilden nedan sammanfattar rätt bra hur det känns i både kropp och själ en dag som denna ;)

2009-02-01

R.I.P Willy Svensson 1929-2008

Hemma i Umeå igen efter en liten bilturne i Västernorrlands län. Drog till Timrå tidigt på fredagen för att representera familjen på farfars brors begravning. Alltid jobbigt med begravningar då alla är så ledsena och blir tvingade att säga farväl till någon man älskar :( Farfar som tillhörde en syskonskara på 10st är nu den sista kvar i livet vilket är helt sjukt att förstå. Fatta att ha förlorat 9 syskon!! Ush...hemska tider! Detta är väl oxå faciet på varför man gått på så många begravningar genom alla år. Som tur var så bröt Simon och Frida av den trenden då dom bidrog med ett bröllop för 2 år sedan :) Yesss....mera sånt tack!

Efter begravningen packade vi in oss i bilen igen för att åka till Sollefteå för att hälsa på farmor och farfar som inte hade orken att åka ner själva. Det är ju alltid så mysigt att träffa dom och man blir alltid så uppassad med farmors goda mat :) Men denna gång var lite olik alla andra då farfar inte fanns på plats hemma i lägenheten utan blivet inlagd på hemmet,ush!! Är det något man inte vill hamna på så är det "hemmet" Får rysningar i hela kroppen bara jag tänker tanken att man ska behöva läggas in på ett sådant ställe. Huva!!

Var iaf och hälsade på farfar en sväng under lördagen och insåg rätt snabbt att det är inte lätt att bli gammal. Vimsig och slut med ben som inte orkar bära en längre blev han så överlycklig att se oss så att glädjetårarna sprutade. Konstigt att se honom så skröplig då han i vanliga fall har haft mest ork av oss alla. Jobbigt för lilla farmor oxå som inte får ha honom hos sig som hon är van vid :(

Nää man ska vara gla och leva livet så länge man är ung och frisk för en dag så hinner ålderdomen ikapp en, tro det eller ej. Så även om det var en rätt sorglig helg så är det under sånna stunder som får en att tänka till och uppskatta livet lite extra.


Världens goaste farfar i sitt esse dvs på flotten i stugan med en drink i handen :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...